Volvo XC60 B4 Mild Hybrid Plus Bright AWD

Volvo XC60 B4 Mild Hybrid Plus Bright AWD

Opsione Baze
 • CleanZone me pastrues ajri
 • Klima e parkimit me fikje të vonuar
 • Sensori i lagështisë
 • Sistemi i klimës me dy zona
 • Protective cap kit, Matt Tech Grey
 • Pikat e montimit ISOFIX, ndenjësja mbrapa
 • Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët
 • Sistemi i frenimit me rigjenerim të energjisë
 • Sistemi mbrojtës ndaj lëndimit të zverkut
 • Xhamat anësorë të temperuar
 • Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit
 • Asistenca e parkimit, prapa dhe përpara
 • Kufizuesi i shpejtësisë
 • Piloti automatik
 • Sensori i shiut
 • Hyrja pa çelës me derë bagazhi me hapje elektrike pa duar
 • Kambioja automatike me 8 marshe Geartronic™, AWD
 • Kontrolli i zbritjes në pjerrësi
 • Teknologjia Start/Stop
 • Transmisioni integral (AWD)
 • Aplikacioni Volvo Cars
 • Apple CarPlay
 • Karikimi me valë i telefonit
 • Kontrolli nga distanca në timon
 • Lidhja Bluetooth®
 • Shërbimet e Google
 • Sistemi audio High Performance
 • Transmetimi audio dixhital (DAB+)
 • Sedilje Lekure AMBER me funksion Ventilimi
 • Sedilet e Para me Ngrohje
 • Timoni me Ngrohje
 • Sedilet e Pasme me Ngrohje
 • Tavan me xham panoramik
Informacion i përgjithshëm
€85,100
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2022
Motorri 2.0 - 211 HP
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Silver Dawn
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay