Volvo XC40 Recharge T5 Inscription

Volvo XC40 Recharge T5 Inscription

Opsione Baze
 • Ekran i shoferit prej 12 inç
 • 9″ Centre Display with
 • CleanZone
 • Zbukurim Driftwood (Dru Inscription)
 • Kontroll klimaterik me dy zona, kuti fikse me ftohje
 • Sistem Audio me performance te larte
 • Timon lëkure me zbukurim Uni deco, 3 folje
 • Zgjatje e jastëkve mekanikisht, per shoferin dhe pasagjerin
 • Mbeshtetje mesore me 4 drejtime
 • Dysheme me mbishtkrim prej tekstili
 • Inserte Charcoal interiori
 • Audio Dixhitale Broadcasting (DAB)
 • Pllakat prej alumini të shkallareve përpara Recharge
 • Leve marshi klistal
 • Sensor Lageshtie
 • Niveli i larte i ndriçimit të brendshem
 • Integrim Smartphone
 • Sedilje te parme komfort
 • Ngrohje e makines nepermjet karburantit, ne parkim
 • Mbrojtese e diellit me ndricim
 • Sedilje e rregullueshme e shoferit manualisht me funksion palosje dhe ngritje elektrike
 • Sedilje me rregullim lartësie dhe gjatësie
 • Rrjeshti I dyte I sediljes I palosshem manualisht
 • Priventilim + ngrohje e zgjatur pasi motori eshte fikur
 • Komandime tek timoni
 • Kontroll zanor
 • 2 lidhje USB
 • Prizë 5 Volt (2 USB-C), pas
 • Lidhje me Bluetooth
 • Logoja e skalitur “Recharge” në kolonën C/D
 • Mbajtesja e dores ne mes me mbajtese gotash
 • Volvo On Call
 • Telekomanda e çelësit Inscription, Plastike
 • Keyless Entry me telekomande ne miniature dhe hapje dhe mbyllje te bagazhit pa prekje
 • Mbajtja e makines brenda vijave rrugore
 • Sips TM Sistem Mbrojtes
 • Dritaret anësore të temperuara
 • Airbag per shoferin dhe pasagjerin
 • Sistem Alarmi
 • Sistemi indirekt i monitorimit të presionit të gomave (iTPMS)
 • Airbag per gjurin e shoferit
 • Rripa sigurimi me para tensionues
 • Informacion per shenjat rrugore
 • Mbyllje automatike e derës
 • Airbag per pasagjerin
 • Dritë e frenave emergjente dhe paralajmërim për rrezikshmëri
 • ISOFIX- ne sediljet e pasem
 • Limitues i shpejtësisë
 • Kujtese per rripin per te gjitha uleset
 • Paketa e ndihmës së parë
 • Mbyllja e dyfishtë
 • Trekëndësh paralajmërues
 • Përgatitja për alarm
 • Shasi dinamike
 • Drita Led
 • Hidden tail pipes
 • Grilë Inscription para në kornizë me shkëlqim të zi dhe krom
 • Bagazh me mbyllje elektrike
 • Kapak tavulle
 • Dritaret anesore me dekor alumini me shkelqim
 • Glossy Silver Skid Plates, Front
 • Pasqyrat e pasme të anulimit të energjisë me ndriçim tokësor
 • Shinat e tavanit, Alumin I shndritshem
 • Hapja e ngarkesës e pllakës metalike
 • Kapakë të pasqyrave të dyerve me ngjyren e trupit
 • Trajtoni ngjyrën e trupit të derës anësore, pa ndriçues, pa çelës dhe ndriçim
 • Kapak plastik mbrojtes
 • Fener Mjergulle
 • Sensus Navigation
 • Asistence parkimi pas
 • Cruise control
 • Frena me asistente per malore dhe ndalim automatik
 • Pasqyrat e brendshme dhe të jashtme automatike me zbehje
 • Modalitetet e drejtimit
 • Disqe 19’’ me 5 krahe Diamond Cut 235\50 R19
Opsione Shtese
 • Gomë Rezerve Mini
 • IntelliSafe Assist – Pilot Assist & Adaptive Cruise Control
 • IntelliSafe Surround – BLISS
 • Kamera e Pasme Parkimi
 • Mbeshtetese Koke Para dhe Prapa me palosje elektrike
 • Paketa CLIMATE
 • Paketa Driver Assist
 • Paketa Park Assist
 • Paketa Versatility Pro
 • Rrjete mbrojtës për ndarjen e bagazhit
 • Sedile e Pasagjerit me Zgjatje
 • Sedile e Shoferit me Zgjatje Elektrike
 • Sedile Elektrike me Memorie
 • Sensore Parkimi Para dhe Prapa
 • Tavan Xhami Panoramik me Hapje
 • Timon me ngrohje
Informacion i përgjithshëm
Çmimi €58,710
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2021
Motorri 1.5 - 262 Hp
Karburanti: Plug-in Hybrid
Ngjyra Jashte: Onyx Black
Ngjyra Brenda: e kuqe
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: FWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay