Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Opsione Baze
 • Konsumi I Elektricitetit: 17.8kWh/100km
 • CO₂ combined cycle 0 g/km
 • Autonomia elektrike: 531 km
 • Kapacitet bagazhi: 419 litra
 • Eksterieri
 • Tavani panoramik
 • Disku 19″, me 5 rreze, ngjyrë Black, Diamond Cut
 • Grilë e mbuluar në ngjyrën e trupit
 • Kasat e pasqyrave të dyerve, në ngjyrë Black Stone
 • Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Tech Grey mat
 • Logoja e skalitur “Recharge” në kolonën C/D
 • Shinat mbi tavan, në ngjyrë Black me shkëlqim
 • Zbukurimi i dritareve anësore me ngjyrë të zezë me shumë shkëlqim
 • Interieri
 • Dekori Origin
 • Elementët e interierit në ngjyrë Charcoal
 • Grepi i palosshëm i çantave
 • Konsola tunel në ngjyrë të zezë me shkëlqim
 • Leva e marsheve me gdhendje
 • Mbështetësja qendrore e krahut mbrapa
 • Mbështetësja qendrore e krahut përpara
 • Ndriçimi i brendshëm i nivelit mesatar
 • Pllakat prej alumini të shkallareve përpara Recharge
 • Tapetet e brendshme të dyshemesë së kabinës prej tekstili
 • Tapiceria e tavanit në ngjyrë Charcoal
 • Tapiceria me tekstil Premium
 • Timoni sportiv i personalizuar, ngjyrë Charcoal
 • Vendi i vogël i ruajtjes, përpara
 • Kablloja e stacionit të karikimit, 6 m
 • Klima
 • Klima e parkimit me fikje të vonuar
 • Ngrohësi dhe ftohësi elektrik i kabinës
 • Pastruesi i ajrit
 • Pompa ngrohëse
 • Sensori i lagështisë
 • Sistemi i klimës me dy zona
 • Timoni me ngrohje
 • Mbrojtja dhe siguria
 • Alarmi
 • Dorezat e dyerve në ngjyrën e trupit me ndriçim të drejtuar poshtë
 • Drita e frenimit të emergjencës
 • Jastëkët e ajrit me dy faza
 • Jastëku i ajrit te këmbët, në anën e shoferit
 • Kompleti i lëvizjes së përkohshme
 • Kutia e ndihmës së shpejtë
 • Mbrojtja ndaj goditjes anësore
 • Mbyllja automatike e dyerve
 • Mbyllja e dyfishtë
 • Pikat e montimit ISOFIX, ndenjësja mbrapa
 • Pikat e montimit i-Size/ISOFIX, ndenjësja përpara
 • Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët
 • Sistemi mbrojtës ndaj lëndimit të zverkut
 • Trekëndëshi paralajmërues
 • Xhamat anësorë të temperuar
 • Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit
 • Mbështetja për shoferin
 • Asistenca e parkimit, përpara, prapa dhe anash
 • Kamera 360°
 • Llambat e mjegullës me funksionin për kthesat
 • Pastrimi i fenerëve
 • Alarmi për rrugë të rrëshqitshme
 • BLIS™ dhe alarmi për trafik të kryqëzuar
 • Drejtimi i asistuar me përshtatje
 • Ekrani për shoferin 12″
 • Ekrani qendror 9″
 • Fenerët LED
 • Informimi për tabelat rrugore
 • Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distances
 • Kufizuesi i shpejtësisë
 • Manuali dixhital i përdorimit
 • Mbajtësja e biletës
 • Monitorimi i presionit të gomave
 • Ndihma e ruajtjes së korsisë
 • Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa
 • Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
 • Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
 • Pasqyrat e shikimit prapa me errësim automatik
 • Pilot Assist
 • Sensori i shiut
 • Shasia Touring
 • Zbutja e përplasjes nga korsia përballë
 • Ndenjëset
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit
 • Ndenjësja elektrike e shoferit me memorie
 • Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës mbrapa
 • 5 ndenjëset
 • Lirimi mekanik i rreshtit të dytë të ndenjëseve
 • Mbështetësja elektrike e kurrizit me 4 pozicione
 • Ndenjëset e përparme Comfort
 • Ndenjëset përpara me ngrohje
 • Zgjatimet manuale të jastëkëve, shoferi dhe pasagjeri
 • Paketimi dhe ngarkimi
 • Dera elektrike e bagazhit
 • Dyshemeja me palosje e ngarkesës me ndarës dhe mbajtëse të çantave të blerjeve
 • Hapësira përpara e ngarkesës
 • Hyrja pa çelës me derë bagazhi me hapje elektrike pa duar
 • Kontrolli i llambave të rimorkios
 • Rrjeta mbrojtëse
 • Performance
 • Asistenca e nisjes në malore
 • Kontrolli i zbritjes në pjerrësi
 • Transmisioni me një marsh me ndryshim elektronik
 • Teknologjia dhe zëri
 • Altoparlanti bas me ajrim
 • Harman Kardon Premium Sound
 • Aplikacioni Volvo Cars
 • Apple CarPlay
 • Karikimi me valë i telefonit
 • Kontrolli nga distanca në timon
 • Lidhja Bluetooth®
 • Shërbimet e Google
 • Transmetimi audio dixhital (DAB+)

 

 

Opsione Shtese
 • Ngjyra Thunder Grey Metalike
 •  Sedile Charcoal Connect Suede textile/Microtech in Charcoal interior
 • Disqe 20″ 5-Spoke Black Diamond Cut
 • Paketa CLIMATE
 •  Sedile te perparme me ngrohje
 • Timoni me ngrohje
 • Xhamat e Pasem te Erret
 • Pergatitja per Bllokimin ndaj Alkoolit
 •   Heat Pump
Informacion i përgjithshëm
€68,830
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2023
Motorri Dual Motor - 402 HP
Karburanti: Elektrike
Ngjyra Jashte: Thunder Grey
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Modeli për test drive)

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay