Volvo S90 T8 Recharge Plug In Hybrid

Volvo S90 T8 Recharge Plug In Hybrid

Opsione Baze
 • 19″ 10-Spoke Black Diamond Cut
 • Grilë e përparme në ngjyrë të zezë me shumë shkëlqim dhe kornizë të kromuar
 • Grila e përparme me elementë shirit të kromuar dhe kornizë të kromuar
 • Kasat e pasqyrave të dyerve, me koordinim të ngjyrave
 • Profil i poshtëm i derës i kromuar me shkëlqim me logotipin e gdhendur Recharge, anash
 • Protective cap kit, Matt Tech Grey
 • Zbukurimi me alumin të shndritshëm përreth dritareve anësore
 • Kruskoti dhe panelet e sipërme të personalizuara të dyerve
 • Kruskoti dhe panelet e sipërme të personalizuara të dyerve
 • Ndriçim i brendshëm i nivelit të lartë
 • Pllakat prej alumini të shkallareve përpara me ndriçim Recharge
 • Tapetet ekskluzive prej tekstili, në ngjyrë Charcoal
 • Dekori me alumin Checkered
 • Levë marshesh e personalizuar
 • Mbështetësja qendrore e krahut mbrapa
 • Tapiceria e tavanit në ngjyrë Blond
 • Tapiceria me lëkurë
 • Timon i personalizuar, ngjyrë Charcoal
 • Perdet e diellit në dyert e pasme
 • Timoni me ngrohje
 • CleanZone me pastrues ajri
 • Klima e parkimit me fikje të vonuar
 • Ngrohësi dhe ftohësi elektrik i kabinës
 • Perdja elektrike e diellit në xhamin e pasmë
 • Sensori i lagështisë
 • Sistemi i klimës me dy zona
 • Drita e frenimit të emergjencës
 • Jastëkët e ajrit me dy faza
 • Jastëku i ajrit te këmbët, në anën e shoferit
 • Kompleti i lëvizjes së përkohshme
 • Mbrojtja ndaj goditjes anësore
 • Mbyllja automatike e dyerve
 • Ndriçimi i tokës
 • Pikat e montimit ISOFIX, ndenjësja mbrapa
 • Rripat e sigurimit
 • Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët
 • Sistemi i frenimit me rigjenerim të energjisë
 • Sistemi mbrojtës ndaj lëndimit të zverkut
 • Xhamat anësorë të laminuar
 • Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit
 • Asistenca e parkimit, prapa dhe përpara
 • BLIS™ dhe alarmi për trafik të kryqëzuar
 • Drejtimi i asistuar me përshtatje
 • Ekrani për shoferin 12″
 • Ekrani qendror 9″
 • Fenerët LED
 • Frenimi pas përplasjes
 • Fshirëset e xhamave me larëset e integruara
 • Informimi për tabelat rrugore
 • Kamera e ndihmës së parkimit, prapa
 • Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës
 • Kufizuesi i shpejtësisë
 • Manuali dixhital i përdorimit
 • Mbajtësja e biletës
 • Monitorimi i presionit të gomave
 • Ndihma e ruajtjes së korsisë
 • Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa
 • Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
 • Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
 • Pasqyrat e shikimit prapa me errësim automatik
 • Pilot Assist
 • Sensori i shiut
 • Zbutja e përplasjes nga korsia përballë
 • Mbështetësja elektrike e kurrizit me 4 pozicione
 • Ndenjëset e pasme me ngrohje
 • Ndenjëset përpara me ngrohje
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit
 • Ndenjësja elektrike e pasagjerit me memorie
 • Ndenjësja elektrike e shoferit me memorie
 • Zgjatimi elektrik i jastëkut, shoferi
 • Ndenjëset e përparme Comfort
 • Palosja elektrike e mbështetëseve të kokës mbrapa
 • Palosja elektrike e mbështetëseve të ndenjëseve prapa
 • Pesë ndenjëset
 • Hyrja pa çelës, me hapje dhe mbyllje elektrike pa duar të kapakut të bagazhit
 • Kapaku elektrik i bagazhit
 • Kontrolli i llambave të rimorkios
 • Priza elektrike, hapësira e ngarkesës
 • Harman Kardon Premium Sound
 • Altoparlanti bas me ajrim
 • Aplikacioni Volvo Cars
 • Apple CarPlay
 • Kontrolli nga distanca në timon
 • Lidhja Bluetooth®
 • Shërbimet e Google
 • Transmetimi audio dixhital (DAB+)
Informacion i përgjithshëm
€84,900
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2022
Motorri 2.0 - 455 HP
Karburanti: Benzinë Plug-in Hybrid
Ngjyra Jashte: Crystal Pearl White
Ngjyra Brenda: Blond
Karroceria: Sedans
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay