Volvo FH 6×2

Volvo FH 6×2

Opsione Baze
 • Modeli: FH 6×2
 • Motorri: D13C / Euro 5
 • Frenimi: Veb+
 • Serbatori: M380L dhe D630L
 • Serbatori AdBlue: 95L
Opsione Shtese
Informacion i përgjithshëm
Çmimi pa tvsh €29,800
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 1,053,644km
Viti 2007
Motorri D13C - 400 Hp
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Blu
Ngjyra Brenda: e zeze
Karroceria: Kamion
Tipi Mjet Pune

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay