Volvo FH 42 T

Volvo FH 42 T

Opsione Baze

Motorri: D13C / Euro 5

Frenimi: Veb+

Serbatori: M870L dhe D450L

Sebatori AdBlue: 125L

Opsione Shtese
Informacion i përgjithshëm
Çmimi €19,600
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 834400km
Viti 2011
Motorri D13C - 500 Hp
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: e bardhe (metallic)
Ngjyra Brenda: e zeze
Karroceria: Kamion
Trasmisioni: Manual
Tipi Mjet Pune

Emri (*)

Email (*)

Numer telefoni

Subjekti

Kalkulatori Financiar
Çmimi i automjetit ( €)
Norma interesit (%)
Periudha (muaj)
Paradhënie ( €)
Llogarit
Monthly Payment
Total Interest Payment
Total Amount to Pay