Volvo C40 Recharge Twin Motor Electric Plus AWD

Volvo C40 Recharge Twin Motor Electric Plus AWD

Opsione Baze

Autonomia elektrike: 548 km

Eksterieri

Disku 19″, me 5 rreze, ngjyrë Black, Diamond Cut
Disku 19″, me 5 rreze, ngjyrë Black, Diamond Cut, prapa
Grilë e mbuluar në ngjyrën e trupit
Kasat e pasqyrave të dyerve, në ngjyrë Black Stone
Kompleti i tapave mbrojtëse, ngjyrë Tech Grey mat
Tavani panoramik
Zbukurimi i dritareve anësore me ngjyrë të zezë me shumë shkëlqim

Interieri

Dekori Origin
Elementët e interierit në ngjyrë Charcoal
Grepi i palosshëm i çantave
Kapaku i pultit të komandimit, plastik në ngjyrë Charcoal
Konsola tunel në ngjyrë të zezë me shkëlqim
Leva e marsheve me gdhendje
Mbështetësja qendrore e krahut mbrapa
Mbështetësja qendrore e krahut përpara
Ndriçimi i brendshëm i nivelit mesatar
Pllakat prej alumini të shkallareve përpara Recharge
Tapetet e brendshme të dyshemesë së kabinës prej tekstili
Tapiceria e tavanit në ngjyrë Charcoal
Tapiceria me tekstil Premium
Timoni sportiv i personalizuar, ngjyrë Charcoal
Vendi i vogël i ruajtjes, përpara

Karikimi
Kablloja e stacionit të karikimit, 6 m

Klima
Klima e parkimit me fikje të vonuar
Ngrohësi dhe ftohësi elektrik i kabinës
Pastruesi i ajrit
Pompa ngrohëse
Sensori i lagështisë
Sistemi i klimës me dy zona
Timoni me ngrohje

Mbrojtja dhe siguria
Alarmi
Dorezat e dyerve në ngjyrën e trupit me ndriçim të drejtuar poshtë
Drita e frenimit të emergjencës
Jastëkët e ajrit me dy faza
Jastëku i ajrit te këmbët, në anën e shoferit
Kompleti i lëvizjes së përkohshme
Kutia e ndihmës së shpejtë
Mbrojtja ndaj goditjes anësore
Mbyllja automatike e dyerve
Mbyllja e dyfishtë
Perdja që fryhet
Pikat e montimit ISOFIX, ndenjësja mbrapa
Pikat e montimit i-Size/ISOFIX, ndenjësja përpara
Siguresa elektrike e dyerve për fëmijët
Sistemi mbrojtës ndaj lëndimit të zverkut
Trekëndëshi paralajmërues
Xhamat anësorë të temperuar
Çelësi i çaktivizimit të jastëkut të ajrit të pasagjerit

Mbështetja për shoferin
Alarmi për rrugë të rrëshqitshme
Asistenca e parkimit, prapa dhe përpara
BLISTM dhe alarmi për trafik të kryqëzuar
Drejtimi i asistuar me përshtatje
Ekrani për shoferin 12″
Ekrani qendror 9″
Fenerët LED

Informimi për tabelat rrugore
Kamera e ndihmës së parkimit, prapa
Kontrolli automatik i shpejtësisë dhe distancës
Manuali dixhital i përdorimit
Mbajtësja e biletës
Monitorimi i presionit të gomave
Paralajmërimi për përplasje nga mbrapa
Pasqyrat e dyerve me mbledhje elektrike
Pasqyrat e kozmetikës me ndriçim
Pasqyrat e shikimit prapa me errësim automatik Pilot Assist
Zbutja e përplasjes nga korsia përballë

Ndenjëset
5 ndenjëset
Lirimi mekanik i rreshtit të dytë të ndenjëseve
Mbështetëset e kokës prapa, të fiksuara
Mbështetësja elektrike e kurrizit me 4 pozicione
Ndenjëset e përparme Comfort
Ndenjëset përpara me ngrohje
Ndenjësja e pasagjerit me përshtatje
Ndenjësja e shoferit me përshtatje të plotë
Zgjatimet manuale të jastëkëve, shoferi dhe pasagjerit

Paketimi dhe ngarkimi
Dera elektrike e bagazhit
Dyshemeja me palosje e ngarkesës me ndarës të ngarkesës dhe mbajtëse të çantave të blerjeve
Hapësira përpara e ngarkesës
Hyrja pa çelës me derë bagazhi me hapje elektrike pa duar
Kontrolli i llambave të rimorkios
Pllaka e veshjes e portës së bagazhit, prej inoksi
Rrjeta mbrojtëse

Performance
Asistenca e nisjes në malore
Transmisioni me një marsh me ndryshim elektronik

Teknologjia dhe zëri

Aplikacioni Volvo Cars
Apple CarPlay
Karikimi me valë i telefonit Kontrolli nga distanca në timon
Lidhja Bluetooth®
Shërbimet e Google
Sistemi audio High Performance
Transmetimi audio dixhital (DAB+)

Opsione Shtese

Ngjyra Thunder Grey Metalike
Sedile Charcoal Connect Suede textile/Microtech in Charcoal interior
Disqe 20′′ 5-Spoke Black Diamond Cut

Paketa CLIMATE
Sedile te perparme me ngrohje
Timoni me ngrohje

Xhamat e Pasem te Erret
Pergatitja per Bllokimin ndaj Alkoolit
Heat Pump

Informacion i përgjithshëm
€67,580
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2023
Motorri Dual Motor-408 HP
Karburanti: Elektrike
Ngjyra Jashte: Thunder Grey Metalike
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay