Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Opsione Baze
 • 6 Airbag
 • Drita Mjegulle Prapa
 • Timon me Komanda Multifunksional
 • Mbyllje Qendrore me Pult
 • Mbeshtetese Koke Para dhe Prapa
 • ISOFIX
 • Sensore Shiu
 • Drite Frenimi Prapa
 • Pasqyrat ne Ngjyren e Trupit
 • Pasqyrat me Komandim
 • Mbeshtetese Krahu Para
 • Kompjuter Bordi
Opsione Shtese
 • Cruise Control
 • Dritat Full LED
 • Front Assist
 • Klimatizator Automatik Zonal Bi Zona
 • Limitator shpejtesie
 • Sensore Parkimi Para dhe Prapa
 • Sistem Bluetooth
 • Sistem USB
 • Tavan Xhami Panoramik me Hapje
 • Timon me Komanda Multifunksional
Informacion i përgjithshëm
cmimi €16,900
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 80000km
Viti 2016
Motorri 1.6 - 105HP
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: kafe (metallic)
Ngjyra Brenda: e zeze
Karroceria: Compact
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: FWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay

  Volkswagen Golf

  Opsione Baze
  • 6 Airbag
  • Drita Mjegulle Prapa
  • Timon me Komanda Multifunksional
  • Mbyllje Qendrore me Pult
  • Mbeshtetese Koke Para dhe Prapa
  • ISOFIX
  • Sensore Shiu
  • Drite Frenimi Prapa
  • Pasqyrat ne Ngjyren e Trupit
  • Pasqyrat me Komandim
  • Mbeshtetese Krahu Para
  • Kompjuter Bordi
  Opsione Shtese
  • Cruise Control
  • Dritat Full LED
  • Front Assist
  • Klimatizator Automatik Zonal Bi Zona
  • Limitator shpejtesie
  • Sensore Parkimi Para dhe Prapa
  • Sistem Bluetooth
  • Sistem USB
  • Tavan Xhami Panoramik me Hapje
  • Timon me Komanda Multifunksional
  Informacion i përgjithshëm
  cmimi €16,900
  Gjendja: E perdorur
  KM te pershkruara: 80000km
  Viti 2016
  Motorri 1.6 - 105HP
  Karburanti: Diesel
  Ngjyra Jashte: kafe (metallic)
  Ngjyra Brenda: e zeze
  Karroceria: Compact
  Trasmisioni: Automatike
  Tipi Auto
  Rrota aktive: FWD
  Dyert: 5
  Ulese: 5

   Emri (*)

   Email (*)

   Numer telefoni

   Subjekti

   Kalkulatori Financiar
   Çmimi i automjetit ( €)
   Norma interesit (%)
   Periudha (muaj)
   Paradhënie ( €)
   Llogarit
   Monthly Payment
   Total Interest Payment
   Total Amount to Pay