Ranieri NEXT 285 LX

Ranieri NEXT 285 LX

Opsione Baze

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 8.80 m
 • Gjerësia: 2.85 m
 • Kapaciteti: 12 persona
 • Shtretër: 4
 • Pesha: 3000kg
 • Kapaciteti motorik: 2 motorra
 • Fuqia min: 2x200Hp
 • Fuqia max: 2x300Hp
 • Madhesia e këmbës motorit: 2XL
 • Serbatori i karburantit: 550L
 • Serbatori i ujit: 130L
 • Motorrët: 2x Suzuki DF250APX

Aksesorë Standard

Dy Pompa automatike faturimi me impiant 8 Oblò
Kabinë Luxury
Aspirator gazrash
Busull
Jastëkët e përparëm, tapiceri e kompletuar Flapsë elektrik
Indikator i nivelit të karburantit
Mobilie druri
Shtim rezine i pjesës fundore
Impiant i kompletuar elektrik
Spirancë dhe zinxhir elektrik ***
Serbator për mbledhjen e ujrave të zeza Drita Lundrimi
Dollap tualeti
Panel elektrik
Shtim rezine i pjesës së pasme sëbashku me shkallën
Çelësi i baterisë
Impiant stereo
Serbrator Karburanti
Timoneri hidraulike e kompletuar
Bori elektrike
Spirancë dhe zinxhiri elektrik ***
WC Marine elektrike e lavandino
Tavolinë kabine teleskopike
Tapiceri të jashtme
Redan për trupin e barkës HIS
Frigorifer i jashtëm
Dyshemeja “Seadeck”

Aksesorë Shtesë

Impiant baterie shtesë
Mbrojtëse prej çeliku
Tapiceri Lëkure
Personalizim i trupit të varkës
Pack Living
Electronic Pack (Simrad 12″, VHF, Harta Nautike, Ekoskandal)

Opsione Shtese
Informacion i përgjithshëm
Gjendja: E Re
Viti 2020
Motorri 2 X 250 Hp
Karburanti: Benzine
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay