Ranieri Cayman 35.0 Executive Trofeo

Ranieri Cayman 35.0 Executive Trofeo

Opsione Baze

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 10.80m
 • Gjerësia: 3.80m
 • Diametri i tubolareve: 0.65m
 • Ndarjet: 8
 • Kapaciteti: 24 persona
 • Pesha: 3200kg
 • Kapaciteti motorik: 2-3 motorra
 • Fuqia min: 500Hp
 • Fuqia max: 2 x 900Hp
 • Madhesia e këmbës motorit: 2XXL
 • Serbatori i karburantit: 610L
 • Serbatori i ujit: 150L

Opsione Standarte

 • Kllapa alumini me platformën e integruar
 • Kabllo / Zinxhir sigurie
 • Pllaka ankoruese çelik-inoks
 • Kushineri e jashtme e kompletuar, anti UV dhe rezistent ndaj ujit me qeliza të mbyllura – Delfiniera e përparëme
 • Dollap për ruajtjen e zinxhirit
 • Pompë fryrëse elektrike 12V
 • N° 4 bokse
 • Profili i xhamit të përparmë çelik-inoks
 • Gota mbajtëse
 • Tapiceri e përparme e kompletuar
 • Vend karikimi me fuqi 220 volt
 • Redan per trupin e gomones HIS Gen II
 • Spirancë dhe zinxhir inoksi Elektrike
 • Sedile piloti dhe ko-piloti S-line me Boolster
 • Parmak çelik-inoks me mbushje
 • Tapiceri “Luxury”
 • Kabinë detare
 • N° 2 Shkallë ngjitjeje
 • Drita navigimi
 • Dush i kompletuar i përparëm
 • Dollap i përparëm për ruajtjen e litarëve
 • Divane në formë C me hapësira të ndërthurura në pjesën poshtme
 • Zbritëse e përparme , qëndrore dhe e pasme çelik-inoks
 • Fornelë gazi me 2 vende zjarri
 • Lavaman çelik-inoks me rubinet

 

KONSOLA

 • Busull
 • Kroskot i lyer dhe i luçiduar
 • Indikator për nivelin e karburantit
 • Panel i konsolës me pjesë tapicerie
 • Mbështetëse për këmbët
 • Prizë 12V
 • Vend karikimi me dalje USB
 • Radio FM – USB
 • Timoneri elektro-hidraulike
 • Bori elektrike
 • Timon “Special Edition”

 

KABINA E PËRPARËME

 • Dritare të mëdha
 • Dollap druri ngjyrë “Rovere” e hapur
 • Divan i transformueshëm në shtrat doppio
 • N° 5 Drita LED
 • Vend karikimi me dalje USB
 • Prizë korenti 220 V
 • Tavolinë teleskopike
 • Xhepa anësorë për mbajtje objektesh

 

KABINA E PASME:

 • Dritare xhami e errësuar
 • Dyshek matrimonial
 • N° 4 Drita LED
 • Prizë karikimi 220V
 • Vend karikimi me dalje USB

 

AREA LIVING:

 • Indikator i nivelit të ujit të pijshëm
 • Frigorifer kabine 50 lt
 • Panel kuadri elekrik
 • Shkallë aksesimi druri ngjyrë “Rovere” e hapur

 

BANJO:

 • Aksesorë për banjo
 • Impiant Dushi me difuzor dhe mishelator
 • Ndriçim LED
 • Lavaman qeramike me rubinet
 • Prizë karikimi 220 V
 • Vend karikimi me dalje USB
 • Pasqyrë
 • WC marine elektrike me serbrator për ujrat e zeza dhe indikator niveli

 

IMPIANTE:

 • Impiant për ujë të pijshëm me serbrator 150 lt
 • Impiant për ujrat e zeza me serbrator 60 lt
 • Pompë shkarikimi dhe aspirimi
 • Impiant elektrik i përgatitur për 3 batteri
 • Impiant kundër zjarrit
 • Pompë për rritjen e presionit të ujit
 • Pompë dushi me pllakë për mbledhjen e ujit
 • Radio me 2 bokse të brendshëm dhe 4 të jashtëm

Opsione shtesë

 • Kit LED i brendshëm dhe i jashtëm
 • Dopio para-bord
 • Hard Top me mbulesë dielli me 2 palë karboni
 • Lyerje e zezë e Hard Top
 • Lyerje e zezë e Parabrezza
 • Helikë e përparëmë
 • Impiant baterie shtesë
 • Kit tavoline dhe tapicerie të pasme elektrike
 • Ajër i kondicionuar
 • Personalizim i ngyrës së trupit dhe rezinës anësore
 • Tubolar Military Carbon look
 • Tapiceri “Luxury” Diamond
 • Frigorifer i jashtëm
 • Pack Eletronic (Simrad 12” + VHF RS20 + Harta nautike)
Informacion i përgjithshëm
Gjendja: E Re
Viti 2023
Motorri Mercury 2 X 400 Hp
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: Carbon Black
Ngjyra Brenda: Luxury Diamond
Tipi Mjet Lundrimi
Ulese: 24

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay