Ranieri Cayman 28.0 Executive

Ranieri Cayman 28.0 Executive

Opsione Baze

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 8.60m
 • Gjerësia: 3.30m
 • Diametri i tubolareve: 0.65m
 • Ndarjet: 6
 • Kapaciteti: 20 persona
 • Pesha: 2000kg
 • Kapaciteti motorik: 1- 2 motorr
 • Fuqia min: 250 Hp
 • Fuqia max: 2 x 300Hp
 • Madhesia e këmbës motorit: 1XXL – 2XXL
 • Serbatori i karburantit: 420 L
 • Serbatori i ujit: 80L

Opsione Standarte

 • Aspirator gazrash
 • 4 Parmak inoksi
 • Konsolë e kompletuar
 • Kroskot “Luxury”
 • Jastëkët e plotë me shkumë lundruese
 • Tapiceri e përparëme e kompletuar
 • Sedile,tapiceri e pasme në formë “U”
 • Frigorifer i jashtëm çelik-inoks
 • Grepat tërheqëse dhe ankoruese
 • Dollap spirance i kundërstampuar
 • Sirtar me çelës për aksesorët ankorues
 • Konsolë me sirtar me çelës me sportel
 • Dollap i përparëm i kundërstampuar
 • Sirtar me çelës te sedilja e drejtuesit
 • Pompë fryrëse manual
 • Impiant dushi i kompletuar
 • Impiant i kompletuar elektrik
 • Drita Lundrimi
 • Banjo dhe lavaman
 • Musetto i përparëm rezine
 • 2 Oblò në console
 • Oblò – e përparme me hapje
 • Panel elekrik
 • Shtim rezine i pjesës fundore sëbashku me shkallën
 • Pompë automatike faturimi me impiant
 • Çelësi i baterisë
 • Sedile mbështetëse për drejtuesin
 • Serbrator karburanti me lyerje polyethylene
 • Timoneri hidraulike e kompletuar
 • Bori elektrike
 • Spiranca dhe zinxhiri elektrik *
 • Tubolar dyngjyrësh i zi / gri arktik
 • Wc marine me serbrator për ujrat e zeza

Opsione shtesë

 • Kit i zi / Kit Silver **
 • Impiant baterie shtesë
 • Mini-Kabinë detare dhe Seadeck
 • Roll-bar inoksi me hapje me dy tenda
 • Lyerje dhe luçidim i zi i Roll-barit
 • Tapiceri “Luxury”
 • Tavolinë e pasme me hapje “teak”
 • Tubolar karbon i zi / gri arktik std
Opsione Shtese
Informacion i përgjithshëm
Gjendja: E Re
Viti 2020
Motorri 2 X 300d Hp
Karburanti: Benzine
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay