Ranieri Cayman 26 Sport Touring

Ranieri Cayman 26 Sport Touring

Opsione Baze

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 7.80m
 • Gjerësia: 2.80m
 • Diametri i tubolareve: 0.66m
 • Ndarjet: 5
 • Kapaciteti: 18 persona
 • Pesha: 1200kg
 • Kapaciteti motorik: 1 motorr
 • Fuqia min: 175 Hp
 • Fuqia max: 250 Hp
 • Madhesia e këmbës motorit: XL
 • Serbatori i karburantit: 260 L
 • Serbatori i ujit: 60L

Opsione Standarte

 • Aspirator gazrash
 • 4 Parmak inoksi
 • Konsolë e kompletuar
 • Kroskot “Luxury”
 • Jastëkët e plotë me shkumë lundruese
 • Jastëkët e përparëm
 • Grepat tërheqëse dhe ankoruese
 • Dollap spirance i kundërstampuar
 • Sirtar me çelës për aksesorët ankorues
 • Konsolë me sirtar me çelës me sportel
 • Dollap i përparëm i kundërstampuar
 • Sirtar me çelës te sedilja e drejtuesit
 • Pompë fryrëse manual
 • Impiant i kompletuar elektrik
 • Drita Lundrimi
 • Musetto i përparëm rezine
 • 2 Oblò në console
 • Panel elekrik
 • Shtim rezine i pjesës fundore sëbashku me shkallën
 • Pompë automatike faturimi me impiant
 • Ndenjëse me shpinë me hapje dhe mbyllje
 • Sedile përpara Console
 • Çelësi i baterisë
 • Sedile mbështetëse për drejtuesin
 • Serbrator karburanti me lyerje polyethylene
 • Tavolinë e pasme King Starboard
 • Timoneri hidraulike e kompletuar
 • Bori elektrike
 • Tubolar dyngjyrësh i zi / gri arktik

Opsione shtesë

 • Electronic Pack
 • Kit i zi / Kit Silver **
 • Impiant dushi i kompletuar
 • Impiant i kompletuar stereo
 • Mini-Kabinë detare dhe Seadeck
 • Roll-bar inox me hapje me tendë
 • Spirancë dhe zinxhir elektrik
 • WC Marine Elekrike
Informacion i përgjithshëm
Çmimi €107,450
Gjendja: E Re
Viti 2023
Motorri Suzuki DF 250 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: Carbon Black
Ngjyra Brenda: Luxury Grey/Black
Tipi Mjet Lundrimi
Ulese: 18

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay