Ranieri Cayman 21 Sport

Ranieri Cayman 21 Sport

Opsione Baze

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 6.45m
 • Gjerësia: 2.55m
 • Diametri i tubolareve: 0.66m
 • Ndarjet: 5
 • Kapaciteti: 14 persona
 • Pesha: 600kg
 • Kapaciteti motorik: 1 motorr
 • Fuqia min: 70 Hp
 • Fuqia max: 175 Hp
 • Madhesia e këmbës motorit: L
 • Serbatori i karburantit: 165 L
 • Serbatori i ujit: 45L

Opsione Standarte

 • Aspirator gazrash
 • 4 Parmakë inoksi
 • Konsolë e kompletuar
 • Kroskot “Luxury”
 • Jastëkët e plotë me shkumë lundruese
 • Jastëkët e përparëm
 • Sedilja drejtuesit me sirtar me çelës
 • Pompë fryrëse manuale
 • Impiant i kompletuar elektrik
 • Drita Lundrimi
 • Panel elektrik
 • Shtim rezine i pjesës së pasme sëbashku me shkallën
 • Ndenjëse me shpinë me hapje dhe mbyllje
 • Sedile përpara konsolës
 • Çelësi i baterisë
 • Sedile për drejtuesin
 • Serbrator Karburanti me lyerje polyethylene
 • Timoneri mekanike e kompletuar
 • Bori elektrike
 • Tubolar dyngjyrësh i zi / gri artik
 • Tapiceri Gri

Opsione shtesë

 • Timoneri hidraulike
 • Tendë inoksi
 • Tavolina e pasme “Teak”
 • Impiant i kompletuar stereo
 • Impiant dushi i kompletuar
Informacion i përgjithshëm
Çmimi €54,500
Gjendja: E Re
Viti 2023
Motorri Suzuki DF 140 Hp
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: Artic Grey
Tipi Mjet Lundrimi
Ulese: 14

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay