Range Rover Velar D240 SE

Range Rover Velar D240 SE

Opsione Baze
 • 6 Airbag
 • Drita Mjegulle Prapa
 • Timon me Komanda Multifunksional
 • Mbyllje Qendrore me Pult
 • Mbeshtetese Koke Para dhe Prapa
 • ISOFIX
 • Sensore Shiu
 • Drite Frenimi Prapa
 • Pasqyrat ne Ngjyren e Trupit
 • Pasqyrat me Komandim
 • Mbeshtetese Krahu Para
 • Kompjuter Bordi
Opsione Shtese
 • Adaptive Cruise Control
 • Asistent parkimi me sensore para dhe pas
 • Bagazhi me Hapje/Mbyllje Automatike
 • Blind Spot Monitoring
 • Driver Condition Monitor
 • Kamera e Pasme Parkimi
 • Lane Departure Warning
 • Meridian Sound System
 • SD Card
 • Sedile me Ngrohje Para
 • Sistem Bluetooth
 • Sistem Lane Keep Assist
 • Sistem Navigacioni
 • Sistem USB
 • Tavan Xhami Panoramik me Hapje
 • Timon me ngrohje
Informacion i përgjithshëm
Cmimi €59,700
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 85000km
Viti 2018
Motorri 2.0 - 240HP
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Corris Grey
Ngjyra Brenda: Ebony Black
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: AWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay

  Range Rover Velar D240 SE

  Opsione Baze
  • 6 Airbag
  • Drita Mjegulle Prapa
  • Timon me Komanda Multifunksional
  • Mbyllje Qendrore me Pult
  • Mbeshtetese Koke Para dhe Prapa
  • ISOFIX
  • Sensore Shiu
  • Drite Frenimi Prapa
  • Pasqyrat ne Ngjyren e Trupit
  • Pasqyrat me Komandim
  • Mbeshtetese Krahu Para
  • Kompjuter Bordi
  Opsione Shtese
  • Adaptive Cruise Control
  • Asistent parkimi me sensore para dhe pas
  • Bagazhi me Hapje/Mbyllje Automatike
  • Blind Spot Monitoring
  • Driver Condition Monitor
  • Kamera e Pasme Parkimi
  • Lane Departure Warning
  • Meridian Sound System
  • SD Card
  • Sedile me Ngrohje Para
  • Sistem Bluetooth
  • Sistem Lane Keep Assist
  • Sistem Navigacioni
  • Sistem USB
  • Tavan Xhami Panoramik me Hapje
  • Timon me ngrohje
  Informacion i përgjithshëm
  Cmimi €59,700
  Gjendja: E perdorur
  KM te pershkruara: 85000km
  Viti 2018
  Motorri 2.0 - 240HP
  Karburanti: Diesel
  Ngjyra Jashte: Corris Grey
  Ngjyra Brenda: Ebony Black
  Karroceria: SUV
  Trasmisioni: Automatike
  Tipi Auto
  Rrota aktive: AWD
  Dyert: 5
  Ulese: 5

   Emri (*)

   Email (*)

   Numer telefoni

   Subjekti

   Kalkulatori Financiar
   Çmimi i automjetit ( €)
   Norma interesit (%)
   Periudha (month)
   Paradhënie ( €)
   Llogarit
   Monthly Payment
   Total Interest Payment
   Total Amount to Pay