Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross

Opsione Baze
 • Sensor parkimi para dhe pas
 • Emergency brake assist
 • Lane keep asisst
 • Timon me komanda multifunksional
 • Drita Xenon
 • Cruise Control / Limitator Shpejtesie
 • Usb
 • Navigator
 • Bluetooth
Informacion i përgjithshëm
€20,900
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 50000km
Viti 2018
Motorri 1.5 - 163 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: e kuqe
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay

  Mitsubishi Eclipse Cross

  Opsione Baze
  • 6 Airbag
  • Drita Mjegulle Prapa
  • Timon me Komanda Multifunksional
  • Mbyllje Qendrore me Pult
  • Mbeshtetese Koke Para dhe Prapa
  • ISOFIX
  • Sensore Shiu
  • Drite Frenimi Prapa
  • Pasqyrat ne Ngjyren e Trupit
  • Pasqyrat me Komandim
  • Mbeshtetese Krahu Para
  • Kompjuter Bordi
  Opsione Shtese
  Informacion i përgjithshëm
  €20,900
  Gjendja: E perdorur
  KM te pershkruara: 50000km
  Viti 2018
  Motorri 1.5 - 163 HP
  Karburanti: Benzine
  Ngjyra Jashte: e kuqe
  Trasmisioni: Automatike
  Tipi Auto
  Dyert: 5
  Ulese: 5

   Emri (*)

   Email (*)

   Numer telefoni

   Subjekti

   Kalkulatori Financiar
   Çmimi i automjetit ( €)
   Norma interesit (%)
   Periudha (month)
   Paradhënie ( €)
   Llogarit
   Monthly Payment
   Total Interest Payment
   Total Amount to Pay

   Mitsubishi Eclipse Cross

   Opsione Baze
   • 6 Airbag
   • Drita Mjegulle Prapa
   • Timon me Komanda Multifunksional
   • Mbyllje Qendrore me Pult
   • Mbeshtetese Koke Para dhe Prapa
   • ISOFIX
   • Sensore Shiu
   • Drite Frenimi Prapa
   • Pasqyrat ne Ngjyren e Trupit
   • Pasqyrat me Komandim
   • Mbeshtetese Krahu Para
   • Kompjuter Bordi
   Opsione Shtese
   Informacion i përgjithshëm
   €20,900
   Gjendja: E perdorur
   KM te pershkruara: 50000km
   Viti 2018
   Motorri 1.5 - 163 HP
   Karburanti: Benzine
   Ngjyra Jashte: e kuqe
   Trasmisioni: Automatike
   Tipi Auto
   Dyert: 5
   Ulese: 5

    Emri (*)

    Email (*)

    Numer telefoni

    Subjekti

    Kalkulatori Financiar
    Çmimi i automjetit ( €)
    Norma interesit (%)
    Periudha (month)
    Paradhënie ( €)
    Llogarit
    Monthly Payment
    Total Interest Payment
    Total Amount to Pay