Mercedes Benz Sprinter 519 Special Edition

Mercedes Benz Sprinter 519 Special Edition

Opsione Baze
 • Edicion Special
 • 8+1 Vende
 • Gjatësia 9.5m
 • ABS, ESC
 • Drita Xenon
 • Dritat e Dites LED
 • Drita mjegulle
 • Ekran qëndror me touch
 • Sedilet e pozicionueshme dhe me mbeshtetese krahu
 • Altoparlant ne çdo ulese
 • Adblue me serbator plotësues shtesë
 • Ambient Light
 • Smart TV me mundësi shikimi rruge dhe mundesi per video conference
 • DVD + Media Player
 • Xhamat anësore me mundesi errësimi
 • Kamera e parme
 • Kamera e pasme parkimi
 • Kamera per pasagjeret në ambientin brenda
 • Zinxhire bore me dalje automatike deri në shpejtesi 50km/h
 • Pasqyrat e jashtme me ngrohje
 • Pasqyrat e jashtme me mbyllje elektrike
 • Frenat e dorës elektrike
 • Diferencial I bllokueshëm
 • Suspension me ajër
 • Panel kontrolli për dritat e kabinës, frigoriferin, kamerat etj.
 • Tre pulsant te ndare per hapjen e dyerve
 • Klimatizator I pasem I dedikuar
 • Hotspot dhe wifi
 • Telefon I brendshem
 • Porta karikimi USB në çdo ulëse
 • Ngrohje automatike e programuar (truma inet)
 • WC me rregullim shkarkimi me timer
 • Lavaman me rubinet automatik
 • Hapësire dushi
 • Dollap rrobash
 • Rrafte magazinimi lart dhe pas
 • Kabull per karikim te baterive
Opsione Shtese
Informacion i përgjithshëm
Çmimi €84,000
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 40000km
Viti 2015
Motorri 3.0
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: Blu
Ngjyra Brenda: bezhe
Karroceria: Furgon
Trasmisioni: Automatike
Tipi Mjet Pune
Dyert: 5
Ulese: 8+1

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay