Lamborghini Urus

Lamborghini Urus

Opsione Baze
 • Sistemi i avancuar i zërit 3D i Bang & Olufsen
 • Paketa e asistencës për parkim me funksionalitet parkimi në distancë
 • Q-Citura me lekure
 • Sediljet e përparme plotësisht elektrike me funksion ventilimi dhe masazhi
 • Tavan xhami panoramik
 • Paketa me karbon të reduktuar për ambientet e brendshme
 • Dritare te erret me izolim akustik dhe termoizolues
 • Mburoja Lamborghini e qëndisur në mbështetësen e kokës
 • Sistemi i hapjes së kapakut të pasmë me këmbë
 • Qepje opsionale
 • Modaliteti jashtë rrugës
 • Sediljet e pasme me ngrohje
 • Opsione shtesë të makinës 33.450,00 Euro
Informacion i përgjithshëm
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2022
Motorri 4.0 - 650 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: e zeze
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay