Kia Stonic Urban

Kia Stonic Urban

Opsione Baze
 • Airbag Ballor për shoferin dhe pasagjerin
 • Airbag Anësor për shoferin dhe pasagjerin
 • ABS+ ESC+ HAC
 • ISOFIX
 • Siguresë dyersh për fëmijët
 • Sistem drejtimi elektrik
 • Sistem ndriçimi halogjen
 • Kit riparimi i gomës(xhel+kompresor)
 • Sedilja e shoferit me rregullim lartësie
 • Timoni i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
 • Sedilje cope
 • Sistem Multimedia 8’
 • Komanda në timon
 • Klima manuale
 • Bluetooth
 • Konsola qëndrore dixhitale 4.2’
 • Dalje 12V
 • Dajle USB
 • Disqe Celiku 15’
 • Xhama përpara elektrik
Opsione Shtese
 • Drita ditore LED
 • Pasqyrat me ngrohje dhe komandim eletrik
 • Pasqyra me mbyllje elektrike
 • Disqe alumini 16’
 • 4 Xhama eletrik
 • Timoni dhe leva e marrshit lekurë
 • Klima automatike
 • Pilot automatik
 • Kamera parkimi prapa
 • Sensore parkimi prapa
Informacion i përgjithshëm
€22,990
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2022
Motorri 1.4 - 100 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: Bardhë
Karroceria: SUV
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: FWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay