Kia Stonic Urban

Kia Stonic Urban

Opsione Baze

Airbag Ballor për shoferin dhe pasagjerin
Airbag Anësor për shoferin dhe pasagjerin
ABS+ ESC+ HAC
ISOFIX
Siguresë dyersh për fëmijët
Sistem drejtimi elektrik
Sistem ndriçimi halogjen
Kit riparimi i gomës(xhel+kompresor)
Sedilja e shoferit me rregullim lartësie Timoni i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi Sedilje cope
Sistem Multimedia 8’
Komanda në timon
Klima manuale
Bluetooth
Konsola qëndrore dixhitale 4.2’
Dalje 12V
Dajle USB
Disqe Celiku 15’
Xhama përpara elektrik

Opsione Shtese

Drita ditore LED
Pasqyrat me ngrohje dhe komandim eletrik
Pasqyra me mbyllje elektrike
Disqe alumini 15’
4 Xhama eletrik
Timoni dhe leva e marrshit lekurë
Klima automatike
Pilot automatik
Kamera parkimi prapa
Sensore parkimi prapa

Informacion i përgjithshëm
€22,990
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2023
Motorri 1.4-100 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: KCS (Sparkling Silver)
Karroceria: Crossover
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay