Kia Stonic LX Urban

Kia Stonic LX Urban

Opsione Baze
 • Airbag Ballor për shoferin dhe pasagjerin
 • Airbag Anësor për shoferin dhe pasagjerin
 • ABS+ ESC+ HAC
 • ISOFIX
 • Siguresë dyersh për fëmijët
 • Sistem drejtimi elektrik
 • Sistem ndriçimi halogjen
 • Kit riparimi I gomës(xhel+kompresor)
 • Sedilja e shoferit me rregullim lartësie
 • Timoni I rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
 • Sedilje pëlhurë
 • Sistem Multimedia 8’
 • Komanda në timon
 • Klima manuale
 • Bluetooth
 • Konsola qëndrore dixhitale 4.2’
 • Dalje 12V
 • Dajle USB
 • Disqe Celiku 15’
 • Xhama përpara elektrik
 • Drite Frenimi Prapa
 • Pasqyrat ne Ngjyren e Trupit
 • Pasqyrat me Komandim
 • Mbeshtetese Krahu Para
 • Kompjuter Bordi
Opsione Shtese
 • Disqe Alumini 16"
 • Drita te Dites LED
 • Kamera e Pasme Parkimi
 • Pasqyrat me ngrohje
 • Pasqyrat me Palosje Elektrike
 • Pilot Automatik
 • Timoni dhe leva e marrshit lëkure
Informacion i përgjithshëm
€19,850
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2021
Motorri 1.4 - 100 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: Smoke Blue
Ngjyra Brenda: e zeze
Karroceria: Crossover
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive: diferencial para
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay