Kia Stonic LX Fun

Kia Stonic LX Fun

Opsione Baze
 • Airbag Ballor
 • Airbag anësor dhe airbag perde
 • ABS+ ESC+ HAC
  ISOFIX
 • Siguresë dyersh për fëmijët
 • Sistem ndriçimi halogjen
 • Drita mjegulle mbrapa
 • Kit riparimi I gomës (xhel+kompresor)
 • Sedilja e shoferit me rregullim lartësie Timoni I rregullueshëm në lartësi dhe thellësi Sedilje me cope
 • Komanda në timon
 • Klima manuale
 • Bluetooth
 • Konsola qëndrore dixhitale 4.2’
 • Dalje 12V
 • Dajle USB
 • Disqe Celiku 15’
 • Mbyllje qëndrore me pult
 • Xhami pasem me ngrohje
 • Pasqyrat e jashtme te zeza
 • Pasqyra me palosje manuale
Opsione Shtese
 • Sistem Multimedia 8’
 • Pasqyrat me ngjyrën e makinës
 • Dorezat me ngjyrën e makinës
 • Shina ne cati
Informacion i përgjithshëm
€18,300
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2023
Motorri 1.2 - 84 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: Bardhë
Karroceria: Crossover
Trasmisioni: Manual
Tipi Auto
Rrota aktive: RWD
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay