Kia Stonic Fun

Kia Stonic Fun

Opsione Baze
 • Airbag Ballor per shoferin dhe pasagjerin
 • Airbag Anësor për shoferin dhe pasagjerin
 • ABS+ ESC+ HAC
 • ISOFIX
 • Siguresë dyersh për fëmijë
 • Sistem drejtimi elektrik
 • Sistem ndriçimi halogjen
 • Kit riparimi i gomës(xhel+kompresor)
 • Sedilja e shoferit me rregullim lartësie
 • Timoni i rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
 • Sedilje me copë
 • Komanda në timon
 • Bluetooth
 • Konsola qëndrore dixhitale 4.2’
 • Dalje 12V
 • Dajle USB
 • Disqe Celiku 15’
 • Mbyllje qëndrore me pult
 • Pasqyra manuale
 • Sistem Multimedia 8’
 • Pasqyrat me ngjyrën e makinës
 • Dorezat me ngjyrën e makinës
 • Shina ne cati
 • Klima manuale
Informacion i përgjithshëm
€21,250
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2022
Motorri 1.4 - 100 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: Gri Metalike
Karroceria: Crossover
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay