Kia Rio LX Vision MT

Kia Rio LX Vision MT

Opsione Baze
 • Gjatësia: 4065 mm
 • Gjërësia(pa pasqyra): 1725 mm
 • Lartësia: 1450 mm
 • Tërheqja: 4×2
 • Numri I vendeve: 4+1
 • Numri I dyerve: 5
 • Kambio: Manuale
 • Kapaciteti bagazhit; 352 litra
 • Gomat: R15
 • Shpejtësia Maksimale: 165 Km/H
 • Konsumi I kombinuar:  5.5 /L per 100km
 • CO2 I kombinuar: 115g/km
 • Sistem frenimi ABS+ ESC+ HAC
 • Airbag qëndror shoferi dhe pasagjeri
 • Airbag anësor për shoferin dhe pasagjerin
 • Airbag perde
 • Sistem ISOFIX
 • Dyert me siguresë për fëmijët
 • Timon I rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
 • Drita ditore halogjene
 • Drita antimjegull
 • Disqe celiku 15”
 • Dalje USB
 • Mbështetësja e kokës e rregullueshme
 • Sedilja e shoferit e rregullueshme në lartësi
 • Sediljet prapa, me ndarje 2:3
 • Sedilje pëlhurë
 • Mbajtëse syzesh përpara
 • Klima manuale
 • Radio Mp3
 • Display 3.5’
 • Komandat në timon
 • Bluetooth për lidhje me telefonin
 • Sensor I presionit të gomave
 • Kit riparimi gome(kompresor+Xhel)
Opsione Shtese
 • Sistem frenimi ABS+ ESC+ HAC
 • Airbag qëndror shoferi dhe pasagjeri
 • Airbag anësor për shoferin dhe pasagjerin
 • Airbag perde
 • Sistem ISOFIX
 • Dyert me siguresë për fëmijët
 • Timon I rregullueshëm në lartësi dhe thellësi
 • Drita ditore halogjene
 • Drita antimjegull
 • Disqe celiku 15”
 • Dalje USB
 • Mbështetësja e kokës e rregullueshme
 • Sedilja e shoferit e rregullueshme në lartësi
 • Sediljet prapa, me ndarje 2:3
 • Sedilje pëlhurë
 • Mbajtëse syzesh përpara
 • Klima manuale
 • Radio Mp3
 • Display 3.5’
 • Komandat në timon
 • Bluetooth për lidhje me telefonin
 • Sensor I presionit të gomave
 • Kit riparimi gome(kompresor+Xhel)
Informacion i përgjithshëm
€18,500
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2022
Motorri 1.2 - 84HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: gri
Ngjyra Brenda: e zeze
Karroceria: Crossover
Trasmisioni: Manual
Tipi Auto
Rrota aktive: diferencial para
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay