JAGUAR XF

JAGUAR XF

Opsione Baze
 • 6 Airbag
 • Drita Mjegulle Prapa
 • Timon me Komanda Multifunksional
 • Mbyllje Qendrore me Pult
 • Mbeshtetese Koke Para dhe Prapa
 • ISOFIX
 • Sensore Shiu
 • Drite Frenimi Prapa
 • Pasqyrat ne Ngjyren e Trupit
 • Pasqyrat me Komandim
 • Mbeshtetese Krahu Para
 • Kompjuter Bordi
Opsione Shtese
 • Jaguar Drive Control
 • Ambient Light
 • Drita te Dites LED
 • Dritat Xenon Adaptive
 • ECO Start/Stop
 • Kamera e Pasme Parkimi
 • Mbeshtetese Krahu Para
 • Ndezje Start/Stop
 • Paneli In Control Touch Pro Duo
 • Pilot Automatik
 • Sedile Elektrike
 • Sedile Lëkure
 • Sedile me Ngrohje
 • Sensore Parkimi Para dhe Prapa
 • Sistem Bluetooth
 • Sistem Lane Keep Assist
 • Sistem USB
 • Sistemi Drejtimit Elektrik
 • Sistemi Soft Close
 • Xhama te Erret
Informacion i përgjithshëm
Çmimi €77,397
€61,900
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2019
Motorri 2.0 - 240 Hp
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: e zeze (Santorini Black) (metallic)
Ngjyra Brenda: bezhe
Karroceria: Sedans
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive:
Dyert: 5
Ulese: 5

Emri (*)

Email (*)

Numer telefoni

Subjekti

Kalkulatori Financiar
Çmimi i automjetit ( €)
Norma interesit (%)
Periudha (muaj)
Paradhënie ( €)
Llogarit
Monthly Payment
Total Interest Payment
Total Amount to Pay

JAGUAR XF

Opsione Baze
 • 6 Airbag
 • Drita Mjegulle Prapa
 • Timon me Komanda Multifunksional
 • Mbyllje Qendrore me Pult
 • Mbeshtetese Koke Para dhe Prapa
 • ISOFIX
 • Sensore Shiu
 • Drite Frenimi Prapa
 • Pasqyrat ne Ngjyren e Trupit
 • Pasqyrat me Komandim
 • Mbeshtetese Krahu Para
 • Kompjuter Bordi
Opsione Shtese
 • Jaguar Drive Control
 • Ambient Light
 • Drita te Dites LED
 • Dritat Xenon Adaptive
 • ECO Start/Stop
 • Kamera e Pasme Parkimi
 • Mbeshtetese Krahu Para
 • Ndezje Start/Stop
 • Paneli In Control Touch Pro Duo
 • Pilot Automatik
 • Sedile Elektrike
 • Sedile Lëkure
 • Sedile me Ngrohje
 • Sensore Parkimi Para dhe Prapa
 • Sistem Bluetooth
 • Sistem Lane Keep Assist
 • Sistem USB
 • Sistemi Drejtimit Elektrik
 • Sistemi Soft Close
 • Xhama te Erret
Informacion i përgjithshëm
Çmimi €77,397
€61,900
Gjendja: E Re
KM te pershkruara: 0km
Viti 2019
Motorri 2.0 - 240 Hp
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: e zeze (Santorini Black) (metallic)
Ngjyra Brenda: bezhe
Karroceria: Sedans
Trasmisioni: Automatike
Tipi Auto
Rrota aktive:
Dyert: 5
Ulese: 5

Emri (*)

Email (*)

Numer telefoni

Subjekti

Kalkulatori Financiar
Çmimi i automjetit ( €)
Norma interesit (%)
Periudha (muaj)
Paradhënie ( €)
Llogarit
Monthly Payment
Total Interest Payment
Total Amount to Pay