Ford Fiesta Trend

Ford Fiesta Trend

Opsione Baze
 • Frenat para me disk dhe mbrapa me tamburo,
 • Sistem ABS,
 • ESP,
 • HLA Ndihmues ne malore,
 • TPMS Sistemi i monitorimit te presionit te gomave,
 • Hyrja qendreo me celes me pult,
 • Sigurese per dyerte e pasme per femijet,
 • Mbyllhe e dyerve gjate ecjes,
 • Mbyllja e dyerve me pult,
 • Pika ISOFIX,
 • Alarm per rripat e sigurimit,
 • Airbag per shoferin dhe pasagjerin,
 • Airbag anesore per shoferin dhe pasagjerin,
 • Airbag tavanor ne forme perde,
 • Xhami para pjeserisht me ngrohje,
 • Kompjuter bordi,
 • Amortizator standart,
 • Easy Fuel pa kapak per mbushjne me karburant,
 • Xhamat para elektrike me hapje me nje prekje,
 • Xhamat e pasem manual,
 • Parakolpi dhe mbrapa kolpi ne ngjyren e makines,
 • Pasqyrat e jashtme elektrike dhe me ngrohje,
 • Me sinjal te integruar,
 • Feneret halogjen me sistem dritash per udhetim gjate dites,
 • Drite frenimi qendreore te pasme,
 • Bisht i pasem,
 • Disqe celiku 15”
 • Mbeshtetese koke per te gjithe pasagjeret,
 • Kolone qendrore per mbajtjen e gotave 2x para dhe 1x mbrapa,
 • Leva e marshit me lekure,
 • Xhepa te sediljet e shoferit dhe pasagjerit,
 • Sedilja e shoferit manuale me 4 pozicione,
 • Sedilja e pasagjerit manuale me 2 pozocione,
 • Sediljet e pasme me palosje me raportin 60/40,
 • Rregullim i rripave te sigurimit manual,
 • Timon me veshje lekure,
 • Limitator Shpejtesie,
 • Mbajtja dhe ruajtja ne korsine e rruges,
 • Kondicioner Klima Manuale,
 • ICE Pack 15Radio Bluetooth
Opsione Shtese
Informacion i përgjithshëm
Çmimi €8,900
Gjendja: E perdorur
KM te pershkruara: 36000km
Viti 2018
Motorri 1.5 - 85 Hp
Karburanti: Diesel
Ngjyra Jashte: e bardhe (metallic)
Ngjyra Brenda: e zeze
Karroceria: Compact
Trasmisioni: Manual
Tipi Auto
Rrota aktive: diferencial para
Dyert: 5
Ulese: 5

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay