Cayman 35 Executive

Cayman 35 Executive

Opsione Baze

Pjesa e Jashtëme

 • Spirancë dhe zinxhir inoksi
 • Bitte inoksi para dhe pas
 • Bracket alumini me shtesat e pasme të integruara
 • Kavo sigurie për spirancën
 • Udhëzuese çelik-inoks për spirancën
 • Kushineri e jashtme e kompletuar, anti UV dhe rezistent ndaj ujit me qeliza të mbyllura
 • Delfiniera e përparëme rezine
 • Divane në formë C me hapësira të ndërthurura në pjesën poshteme
 •  Dush i kompletuar i pasëm
 • Dollap për mbledhjen e zinxhirit
 • Pompë fryrëse elektrike 12V
 • Fornelë gazi me 2 vende zjarri
 • Lavaman çelik-inoks me rubinet
 • Drita lundrimi
 • Sistem Audio me N° 4 altoparlante
 • N° 2 Shkallë ngjitjeje
 • Xhami i përparëm me mbajtëse çelik-inoks
 • Gota mbajtëse
 • Dyshemeja “Seadeck”
 • Tapiceri e përparëme e kompletuar
 • Vend karikimi me fuqi 220V/Karikues për bateritë
 • Redan per trupin e gomones HIS Gen II
 • Parmak çelik-inoks me mbushje
 • Vinç spirance elektrik
 • Gelcoat i skafit i bardhë
 • Sedile piloti dhe ko-piloti S-line me Boolster
 • Tapiceri “Luxury”
 • Xhepa anësore të veshur me tapiceri
 • Mbajtëse sigurie të riveshura
 • Tubolare dyngjyrësh

Area Living & Kabinat

 • Indikator i nivelit të ujit të pijshëm
 • Frigorifer kabine 50 lt
 • Dollap druri ngjyrë “Rovere” e hapur
 • Panel kuadri elekrik
 • Vend karikimi me dalje USB
 • Shkallë aksesimi druri ngjyrë “Rovere” e hapur
 • Xhepa anësorë për mbajtje objektesh
 • Dritare xhami e temperuar
 • Dyshek matrimonial
 • N° 4 Drita LED
 • Dyshemeja në Rovere e hapur
 • Muret e veshura me tapiceri
 • Xhepa mbajtës për objekte
 • Prizë karikimi 220V
 • Dritare të mëdha
 • Dollap druri ngjyrë “Rovere” e hapur
 • Divan i transformueshëm në shtrat doppio
 • N° 5 Drita LED
 • Vend karikimi me dalje USB
 • Prizë korenti 220V
 • Tavolinë teleskopike

Akesesorët Standard të Konsolës

 • Busull
 • Kroskot i lyer dhe i luçiduar
 • Indikator për nivelin e karburantit
 • Panel i konsolës me pjesë tapicerie
 • Mbështetëse për këmbët
 • Xhep për mbajtjen e objekteve
 • Prizë 12V
 • Vend karikimi me dalje USB
 • Radio FM – USB
 • Timoneri elektro-hidraulike
 • Bori elektrike
 • Timon “Special Edition”

Akesesorët e Banjos & Impiante

 • Grila e poshtëme Druri “Teak”
 • Impiant Dushi me difuzor dhe mishelator
 • Ndriçim LED
 • Lavaman qeramike me rubinet
 • Mobilie druri në ngjyrë “Rovere” e hapur
 • Prizë karikimi 220V
 • Pasqyrë
 • WC marine elektrike me serbrator për ujrat e zeza dhe indikator niveli + pompë shkarikimi dhe aspirimi
 • Impiant për ujë të pijshëm me serbrator 150 lt
 • Impiant për ujrat e zeza me serbrator 60 lt
 • Impiant furnizimi karburanti me serbrator 610 lt i kompletuar me aspirim
 • Impiant elektrik i përgatitur për 3 bateri
 • Impiant kundër zjarrit
 • Pompë për rritjen e presionit të ujit
 • Pompë dushi me pllakë për mbledhjen e ujit
 • Pompë për shkarkimin e ujërave me komandim Automatik/Manual
 • Radio me 2 bokse të brendshëm dhe 4 të jashtëm
 • Çelësa bateri elektrike, automatik me komanda manuale për emergjencë
Opsione Shtesë

Aksesore Shtese të Brendshëm

5,900€ – Ajër i kondicionuar

6,700€ – Ajër i kondicionuar 12 V

1,750€ – Zierës për ujë të nxehtë 60 lt

1,750€ – Mikrovalë dhe inverter

1.500€ – Perde për oblò

2.600€ – Përgatitje e ajrit të kondicionuar

300€ – Tendë për ndarjen e kabinave

2,250€ – TV LED

Aksesore Shtese të Jashtëm

450€ – Antenë TV

2,900€ – Autopilot

2,500€ – Kit I Zi / Kit Silver

8,000€ – Mbulesë complete

2,400€ – Personalizim i ngjyrës së Gelcoat të kuvertës

700€ – Matës i rrathëve të zinxhirit

3,350€ – Kalim sigurie me mbajtëse inoksi

800€ – Dopio para-bord

4,800€ – Helikë e përparëme

2,200€ – Frigorifer i jashtëm 75 lt

9,400€ – Gjenerator 3,2 kW

2,250€ – Grilë / Skarë pjekjeje

2,250€ – Impiant për bërje copëzash akulli

600€ – Impiant baterie shtesë

2,500€ – Impiant stereo me komanda në timon

1,100€ – Kit për ski ujore

2,900€ – Kit LED

3,900€ – Kit Tavoline dhe tapicerie e pasme Elektrike

2,250€ – Kit kamere e përparme

1,800€ – Drita nënujore

8,900€ – Personalizim i ngyrës së trupit dhe rezinës anësore

2,250€ – Personalizim i ngjyrës së tubolarëve

750€ – Pompë për lavazh

350€ – Vend për marrjen e ujit të pijshëm

1,850€ – Mbulesë për console dhe sedilet

4,000€ – Mbulesë gomoneje *

3,900€ – Tendalino parasole

2,250€ – Lyerje e zezë e Hard Top

800€ – Lyerje e zezë e xhamit të përparëm

2,000€ – Lyerje me Antivegjetativ

4,500€ – Pack Eletronic (SIMRAD 12″, VHF, Antena)

Aksesorë Mbulimi kundër Diellit

5,000€ – Mbulesë dielli me 4 shtylla karboni

13,350€ – Hard Top

16,700€ – Hard Top me mbulesë dielli me 2 palë karboni

13,350€ – Rollbar inoksi i zi me hapje me dopio tendë

11,100€ – Rollbar inoksi me hapje me dopio tendë

7,800€ – Soft Top

Duke filluar nga
€166,500
Gjendja: Porosit tani
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay