Ranieri Cayman 23 Sport

Ranieri Cayman 23 Sport

Opsione Baze
 • Të dhënat teknike:
 • Gjatësia: 7.10m
 • Gjerësia: 2.80m
 • Diametri i tubolareve: 0.60m
 • Ndarjet: 5
 • Kapaciteti: 16 persona
 • Pesha: 700kg
 • Kapaciteti motorik: 1 motorr
 • Fuqia min: 100 Hp
 • Fuqia max: 250 Hp
 • Madhesia e këmbës motorit: XL
 • Serbatori i karburantit: 205 L
 • Serbatori i ujit: 45L

Aksesorët STANDARD

Aspirator gazrash
2 Oblo në konsolë*
4 Vende lidhjesh inoksi
Konsolë e kompletuar
Tapiceria e kompletuar kundër ujit
Jastëkët e përparëm
Grepat tërheqëse dhe ankoruese
Dollap spirance
Sirtar me çelës për aksesorët ankorues
Konsolë me sirtar me çelës me sportel
Dollap i përparëm i kundërstampuar
Dollap i pasëm i kundërstampuar
Sirtar me çelës te sedilja e drejtuesit
Pompë fryrëse manuale
Impiant i kompletuar elektrik
Drita Lundrimi
Delfiniera e përparëme Rezine
Panel elektrik komandimi
Shtim rezine i pjesës fundore sëbashku me
shkallën
Pompë automatike
Shtesë e përparëme tapicerie
Ndenjëse me shpinë me hapje dhe mbyllje*
Sedile përpara Console
Çelësi i baterisë
Sedile mbështetëse për drejtuesin dhe
pasagjerin S-line me Boolster
Serbrator karburanti me lyerje polyethylene
Timoneri hidraulike e kompletuar
Bori elektrike

Aksesorë Shtesë

Busull e ndërthurur në konsolë
Impiant baterie shtesë
Impiant dushi i kompletuar
Impiant i kompletuar stereo
Roll-bar inoxi me tendë
Spirancë dhe zinxhir elektrik**
Tapiceri “Luxury”
Tavolinë e pasme me hapje “Teak”
Tubolar karbon i zi / gri arktik std

Informacion i përgjithshëm
€87,800
Gjendja: E Re
Viti 2023
Motorri Suzuki DF 200 HP
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: Artic Grey
Ngjyra Brenda: Grey Stone
Tipi Mjet Lundrimi
Ulese: 16

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay