Cayman 23 Sport & Sport Touring

Cayman 23 Sport & Sport Touring

Opsione Baze
 • Aspirator gazrash
 • 4 Bitte inoksi
 • 2 Oblo në konsolë*
 • Konsolë e kompletuar
 • Tapiceria e kompletuar kundër ujit
 • Jastëkët e përparëm
 • Grepat tërheqëse dhe ankoruese
 • Dollap spirance
 • Sirtar me çelës për aksesorët ankorues
 • Konsolë me sirtar
 • Dollap i përparëm i kundërstampuar
 • Dollap i pasëm i kundërstampuar
 • Sirtar me çelës te sedilja e drejtuesit
 • Pompë fryrëse manuale
 • Impiant i kompletuar elektrik
 • Drita Lundrimi
 • Delfiniera e përparëme Rezine
 • Panel elektrik komandimi
 • Shtim rezine i pjesës fundore sëbashku me shkallën
 • Pompë automatike
 • Shtesë e përparëme tapicerie
 • Ndenjëse me shpinë me hapje dhe mbyllje*
 • Sedile përpara Console
 • Çelësi i baterisë
 • Sedile mbështetëse për drejtuesin dhe pasagjerin S-line me Boolster
 • Serbrator karburanti me lyerje polyethylene
 • Timoneri hidraulike e kompletuar
 • Bori elektrike
 • Tubolar dyngjyrësh i zi / gri arktik
Opsione Shtesë

€500 – Spirancë dhe zinxhir

€250 – Busull e ndërthurur në konsolë

€2,600 – Kit i zi / Kit silver*

€1,400 – Ngjyra e Rezinës së konsolës dhe sportelit

€700 – Matës i rrathëve të zinxhirit tëspirancës

€800 – Dopio para-bord

€300 – Far i instaluar mbi Roll-bar

€1,800 – Frigorifer i jashtëm çelik – inoks

€250 – Pompë fryrëse elektrike 12 Volt

€400 – Impiant baterie shtesë

€850 – Impiant dushi i kompletuar

€950 – Impiant i kompletuar stereo

€300 – *Kit tavoline i përparëm*

€800 – Kit për ski ujore

€950 – Kit i pasëm tapicerie i kompletuar

€650 – Ndriçim LED në dysheme

€1,650 – Drita nënujore

€1,300 – Personalizim i ngjyrës së tubolareve

€3,900 – Personalizim i gelcot-it

€3,400 – Dyshemeja “Seadeck”

€4,200 – Roll Bar inoksi me tendë

€2,250 – Lyerje dhe luçidim i zi i Roll-barit

€2,900 – Spirancë dhe zinxhir elektrik

€350 – “Seadeck” në shtesat e pasme të rezinës

€400 – Seri ganxhash për ankorim

€850 – Tapiceri “Luxury”

€550 – Tavolinë e pasme me hapje King Starboard

€350 – Tavolinë e pasme me hapje druri “Teak”

€350 – Mbulesë për konsolë

€650 – Mbulesë për konsolë dhe sedilet

€1,200 – Mbulesë gomoneje

€1,100 – Tendë inoksi

€450 – Tubolar karbon i zi / gri arktik std

€1,300 – Tubolar me look karboni

€350 – WC Kimike*

€2,400 – WC Marine Elektrike*

€1,200 – Lyerja me Antivegjetativ

€2,300 – Pack Eletronic (SIMRAD 7″, VHF, Antena)

Duke filluar nga
€34,000
Gjendja: Porosit tani
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay