Cayman 21 Sport

Cayman 21 Sport

Opsione Baze
 • Aspirator gazrash
 • 4 Bitte inoksi
 • Konsolë e kompletuar
 • Tapiceria e kompletuar kundër ujit
 • Jastëkët e përparëm
 • Grepat tërheqëse dhe ankoruese
 • Dollap spirance
 • Sirtar me çelës për aksesorët ankorues
 • Konsolë me sirtar me çelës me sportel
 • Dollap i përparëm i kundërstampuar
 • Dollap i pasëm i kundërstampuar
 • Sirtar me çelës te sedilja e drejtuesit
 • Pompë fryrëse manuale
 • Impiant i kompletuar elektrik
 • Drita Lundrimi
 • Delfiniera e përparëme Rezine
 • Panel elektrik komandimi
 • Shtim rezine i pjesës fundore sëbashku me shkallën
 • Pompë automatike
 • Ndenjëse me shpinë me hapje dhe mbyllje
 • Sedile përpara Console
 • Serbrator karburanti me lyerje polyethylene
 • Çelësi i baterisë
 • Sedile mbështetëse për drejtuesin
 • Timoneri mekanike e kompletuar
 • Bori elektrike
 • Tubolar dyngjyrësh i zi / gri arktik
Opsione Shtesë

€400- Spirancë dhe zinxhir

€250 – Busull e ndërthurur në konsolë

€1,400 – Ngjyra e Rezinës së konsolës dhe sportelit

€300 – Far i instaluar mbi Roll-bar

€1,800 – Frigorifer i jashtëm çelik – inoks

€250 – Pompë fryrëse elektrike 12V

€400 – Impiant baterie shtesë

€850 – Impiant dushi i kompletuar

€950 – Impiant i kompletuar stereo

€300 – Kit tavoline i përparëm

€800 – Kit për ski ujore

€950 – Kit i pasëm tapicerie i kompletuar

€650 – Ndriçim LED në dysheme

€1,650 – Drita nënujore

€850 – Personalizim i ngjyrës së tubolareve

€3,500 – Personalizim i gelcot-it

€2,950 – Dyshemeja “Seadeck”

€900 – Pregatitje e Spirancës dhe zinxhir elektrik

€4,200 – Roll-bar inoksi me tendë

€2,250 – Lyerje dhe luçidim i zi i Roll-barit

€3,350- Spirancë dhe zinxhir elektrik

€350 – “Seadeck” në shtesat e pasme të rezinës

€400 – Seri ganxhash për ankorim

€750- Tapiceri “Luxury”

€550 – Tavolinë e pasme me hapje King Starboard

€350 – Tavolinë e pasme me hapje druri “Teak”

€350 – Mbulesë për konsolë

€650 – Mbulesë për konsolë dhe sedilet

€1,100- Mbulesë gomoneje

€1,000 – Tendë inoksi

€1,300 – Timoneria hidraulike e kompletuar

€400 – Tubolar karbon i zi / gri arktik std

€850 – Tubolar Total Carbon Look

€1200 – Lyerje me Antivegjetativ

€2,300 – Pack Eletronic (SIMRAD 7″, VHF, Antena)

Duke filluar nga
€26,500
Gjendja: Porosit tani
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay