Capelli Tempest 900 WA

Capelli Tempest 900 WA

Opsione Baze

Kushineria e perparme e kompletuar

Implant dushi (60 lt)

Frigorifer (48 lt)

Pompe fryrëse elektrike

Drita Navigimi

Driving bench

Panel Elektrik

Xham për konsolen

Pompe shkarkimi automatike

Shkalle ngjitje

Dyshemeja Flexiteak

Opsione Shtese

Pregatitja per vendosjen e motorrizimit

Veshje e dyshemese se jashtme dhe pj. e pasme

Hard Top

Tende e pasme me dy shtylla karboni

Tubolare Military Grey

Paketa elektronike

GPS

Harta

Fishfinder

Mates thellesie

 

Informacion i përgjithshëm
€186,800
Gjendja: E Re
Motorri 2X YAMAHA - 250 HP
Karburanti: Benzine
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay