BSK-MARINE-SKIPPER-42NC

BSK-MARINE-SKIPPER-42NC

Opsione Baze

1x 16in & 2x 12in
6x Speakers, 2x sub, 2x Amps.
VHF Ray63
Transducer
Map Chart
Wireless & Waterproof Phone Charger x2
Bow Thruster
Gussi Steering Wheel
Offshore Compass

Opsione Shtese

Bordet ansore  me grafiken e  SKIPPER
Ulese Carbon x3
Antivegjetative High Performance
Vende per lidhjen e barkes, alumin i paoksiduar
Karikues telefoni Wireless
Panel diellor per karikimin e baterive
Led Bar ne pjesen e perparme
Inverter 2000W
Mbulesa per intrumentat dhe uleset
Kamer per pjesen e pasme e lidhur me monitorin
1x 16 in ekrani i qendres  & 2x 12in ekranet majtas dhe djathtas
6x JL Audio Speakers & 2x JL Subwoofer 10inch & 2x JL Amps
2 autopolant satelit JL  7.7in
Ulje -ngritje/transport / pergatitja e dokumentave per eksport
Raymarine Radar Quantum 2 Q24C
Xhami i perparem mbrojtes

Informacion i përgjithshëm
Gjendja: E Re
Motorri 3x Mercury V10 400R
Karburanti: Benzine
Ngjyra Jashte: e zeze
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (month)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay