BRIG Eagle 8

BRIG Eagle 8

Opsione Baze

Të dhënat teknike:

 • Gjatësia: 7.98 m
 • Gjerësia: 2.90 m
 • Kapaciteti: 16 persona
 • Pesha: 1140kg
 • Kapaciteti motorik: 1 motorra
 • Fuqia min: 225Hp
 • Fuqia max: 350Hp
 • Madhesia e këmbës motorit: XL
 • Motorri: Mercury Verado 300HP

Aksesorë Standard

Aspirator gazrash
4 pllaka ankoruese çelik-inoks
Kabllo sigurie mbi tubolarët
Konsolë e kompletuar
Kroskot “Luxury”
Jastëkët e përparëm
Divanet e pasëm të kompletuar
Dollap spirance i kundërstampuar
Sirtar me çelës për aksesorët ankorues
Dollap i kunderstampuar ne pjesen e poshtëme të divaneve të pasme
Impiant i kompletuar elektrik
Drita Lundrimi
2 Oblò në console
Panel elekrik
Shtim rezine i pjesës fundore sëbashku me shkallën e ngjitjes
Mbeshtetese ne pjesën e përparme të konsolës me dollap në pjesën e poshtëme
Sedile mbështetëse Boolster me hapje për drejtuesin dhe co-drejtuesin
Serbrator karburanti
Timoneri hidraulike e kompletuar
Bori elektrike
Delfinera e përparëme
Kolonë rezine në pjesën e pasme

Opsione Shtese

Black Kit
Busull e ndërthurur në konsolë
Dopio para-bord
Impiant dushi i kompletuar
Impiant i kompletuar stereo
Kit për ski ujore
Kit i pasëm tapicerie i kompletuar
Drita nënujore
Personalizim i ngjyrës së tubolareve Black
Personalizim i trupit të gomones Black
Dyshemeja “Seadeck” Black
Spirancë dhe zinxhir çelik-inoks elektrik
Sporteli i sediles së drejtuesit Black
Tapiceri “Luxury” Black
WC Marine elektrike
Hard Top Black
GARMIN 9″ + VHF

Informacion i përgjithshëm
Gjendja: E perdorur
Viti 2020
Motorri Mercury Verado 300HP XL
Karburanti: Benzine
Tipi Mjet Lundrimi

  Emri (*)

  Email (*)

  Numer telefoni

  Subjekti

  Kalkulatori Financiar
  Çmimi i automjetit ( €)
  Norma interesit (%)
  Periudha (muaj)
  Paradhënie ( €)
  Llogarit
  Monthly Payment
  Total Interest Payment
  Total Amount to Pay