Pas shitjes së mbi 120,000 njësive në Evropë, crossoveri kompakt shumë i suksesshëm i Kia-s XCeed ka marrë një sërë përmirësimesh për vitin 2022 duke përfshirë një dizajn të ri të jashtëm të guximshëm, një dizanj të brendshëm të përmirësuar dhe një zbukurim të ri të linjës GT që sjell emocionet e Ceed GT te modeli popullor.

XCeed i ri integron një sërë ndryshimesh të dizajnit së bashku me një linjë konkurruese të motorëve që përfshin versione hibride të buta, hibride plug-in, benzinë ​​dhe naftë. Si pjesa e jashtme ashtu edhe ajo e brendshme janë përmirësuar për t’iu përshtatur më mirë natyrës urbane sportive të XCeed dhe e bëjnë atë një anëtar edhe më të veçantë të familjes më të gjerë të modeleve Ceed.

Përfshirja e një specifikimi sportiv të linjës GT për herë të parë, i kombinuar me një motor benzinë ​​që prodhon 204 ps ofron një përvojë emocionuese dhe dinamike drejtimi. Ky model sportiv i dedikuar kap imagjinatën dhe ngjall një reagim emocional duke tërhequr klientët që duan përfitimet racionale të një automjeti më të madh pa kompromentuar ndjenjën e stilit ose sportivitetit. Një model i spikatur në gamën XCeed, linja GT sfidon pritshmëritë me dizajnin e tij unik sportiv dhe performancën e frymëzuar nga GT.

Si një nga makinat e teknologjisë më së lartë në klasën e tij, XCeed i ri është një model kryesor për Kia-n falë teknologjive të saj më të fundit duke përfshirë sigurinë e avancuar, lidhjen dhe sistemet info-argëtuese. Të krijuara për të përmirësuar përdorshmërinë e përditshme, kënaqësinë dhe sigurinë e pasagjerëve, këto përditësime vazhdojnë trashëgiminë e XCeed si një lider teknologjik brenda segmentit C-Crossover.

Si një ofrues i zgjidhjeve të qëndrueshme të lëvizshmërisë, Kia prezanton XCeed-in e ri me një gamë të gjerë opsionesh efikase dhe elektrike të grupit të fuqisë. XCeed Plug-in Hybrid (PHEV) ofron një distancë të plotë elektrike prej 48 km, ekuivalente me 60 km ngarje në qytet, ndërkohë që janë të disponueshme edhe sisteme të tjera energjie me efikasitet të karburantit, nga motorët me rrotullime të shpejta, me turbocharged deri te sistemet inovative hibride të buta.

Klientët tanë kanë vlerësuar kombinimin unik të XCeed të trajtimit dinamik, prakticitetit të përditshëm dhe teknologjisë në makinë. Ky model i ri bazohet në këto pika të forta me një sërë ndryshimesh elegante të dizajnit të jashtëm dhe të brendshëm dhe karakteristika të reja teknologjike. Ne kemi siguruar gjithashtu përfitimet tona të përmirësuara të kryqëzimit nga opsionet më të fundit të motorit, një shenjë e angazhimit tonë afatgjatë për të ofruar zgjidhje të qëndrueshme lëvizshmërie për klientët tanë”.

Një alternativë sportive ndaj modeleve më të mëdha, XCeed është bërë modeli më i shitur në linjën më të gjerë të Kia Ceed. Ai siguron pozicionin komandues të drejtimit dhe komoditetin e një SUV me drejtimin dinamik dhe manovrimin e një hatchback kompakt evropian“.

Sjoerd Knipping, Zëvendës President i Marketingut dhe Produkteve në Kia Europë

Për të parë modelet gjendje Kia, kliko këtu.