Jaguar F-PACE, tani është më i dëshirueshëm se kurrë me shtimin e modelit të ri ekskluziv R-Dynamic.

Jaguar po prezanton më shumë teknologji në të gjithë gamën F-PACE për të rritur mirëqenien dhe komoditetin: ka veçori të reja të cilat përmirësojnë më tej cilësinë e ajrit të brendshëm dhe sisteme të reja në ndihmë të shoferit. Lidhja së shpejti do të jetë edhe më e përshtatshme, përmes përditësimeve të software-it të Wireless Apple CarPlay®.  Wireless Android Auto do të bëhet gjithashtu i disponueshëm në të njëjtën kohë.

Në zhvillimin e sistemeve të jonizimit të ajrit të kabinës dhe sistemeve të filtrimit PM2.5 iu prezantua F-PACE vitin e kaluar për të hequr alergjenët, aromat dhe për të kapur grimca shumë të imëta.  Sistemi i ri Cabin Air Purification Plus përfshin dy veçori shtesë për ta bërë cilësinë e ajrit të kabinës edhe më të mirë, duke përmirësuar mirëqenien dhe komoditetin e pasagjerëve.

E para prej tyre quhet Air Purge, para se udhëtimi të fillojë duke përdorur sistemin e kontrollit të klimës dhe funksionin e qarkullimit për të freskuar ajrin brenda automjetit para se të hapen dyert. Kjo arrihet ose duke programuar një kohë nisjeje përmes ekranit Infotainment Touch ose përmes Jaguar Remote App.

E dyta është zbulimi i Cabin CO2, i cili monitoron dhe rregullon nivelin e dioksidit të karbonit në brendësi të automjetit. Përqendrimi mund të rritet me kalimin e kohës nëse sistemi i kontrollit të klimës funksionon në regjimin e qarkullimit për periudha të gjata, siç mund të ndodhë kur automjeti drejtohet nëpër zona me ajër të ndotur. Konsumatorët gjithashtu informohen në lidhje me nivelin e grimcave brenda dhe jashtë automjetit.

Për ta bërë lidhjen e smartphone më të thjeshtë dhe më të përshtatshëm, Apple CarPlay® së shpejti do të bëhet i disponueshëm për klientët në një përditësim software-ësh (SOTA). Wireless Android Auto do të bëhet gjithashtu e disponueshme në të njëjtën kohë.

Aftësia SOTA e F-PACE mundëson që Pivi Pro dhe sistemet e automjeteve të përditësohen nga distanca dhe teknologjia e dyfishtë SIM e Pivi Pro ju lejon që ju mund të dëgjoni edhe muzikë njëkohësisht. Pivi Pro gjithashtu mund të lidhë dy telefona njëkohësisht përmes Bluetooth, dhe blloku opsional i karikimit të pajisjes wirless përmban një përforcues sinjali për të përmirësuar rrjetin. Sistemi gjithashtu siguron telefonata më të qarta me ndihmën e antenës së jashtme të automjetit, të vendosur në pjesën e sipërme të makinës.

Për klientët që zgjedhin F-PACE PHEV, Pivi Pro e bën të lehtë përdorimin e rrjeteve publike të karikimit. Si dhe të tregojë se ku janë stacionet e karikimit, nëse janë në dispozicion, sa kushtojnë për t’u përdorur dhe një llogaritje të kohës së karikimit.

Cruise Control Adaptive me Steering Assist është i përsosur për udhëtime të gjata në autostradë. Ndihmon lehtësisht në drejtim, përshpejtim dhe frenim për të zhvendosur automjetin në korsi duke ruajtur një distancë të caktuar nga automjetet përpara.

Gomat Self-Sealing janë një veçori e re për F-PACE, tashmë ofrohen goma rezervë me seksion të zvogëluar dhe me madhësi të plotë. Ato përmbajnë një shtresë ngjitëse të integruar brenda zgavrës së gomave: nëse një objekt depërton në shirit, ngjitësi rrethon objektin dhe mund të formojë një vulë të ajrosur, duke ruajtur presionin e ajrit dhe duke i mundësuar shoferit të vazhdojë udhëtimin. Në dispozicion si opsion dhe ekskluzivisht në specifikimet All-Season ato do të ofrohen në madhësi 19-inç, 20-inç dhe 21-inç.

F-PACE është i disponueshëm me motorin hibrid plug-in me katër cilindra benzinë ​​P400e, si dhe një gamë të motorëve me katër cilindra dhe në linjë me gjashtë cilindra benzinë ​​dhe naftë Ingenium, shumica e të cilëve kanë sisteme hibride të mesme 48V për efiçencë më të madhe Të gjitha modelet F-PACE kanë lëvizje inteligjente me të gjitha rrotat dhe transmetime automatike me tetë shpejtësi të cilat mund të kontrollohen nga Jaguar Drive Selector.