Një lidhje e bukur dashurie mes dy kamionëve: kjo është qasja e pazakontë e Volvo Trucks për të nxjerrë në pah drejtimin dhe efikasitetin e karburantit të bestsellerit të tij, Volvo FH.

Efikasiteti i karburantit dhe gëzimi i vozitjes shpesh shihen si dy të kundërta midis shoferëve të kamionëve. E thënë thjesht, nuk mund t’i kesh të dyja. Por me risitë e Volvo-s për kursimin e karburantit, argëtimi dhe efikasiteti mund të kombinohen vërtet. Kjo ilustrohet në filmin e fundit të animuar të kompanisë, i cili përqendrohet në një histori dashurie mes dy kamionëve Volvo FH.

Filmi nxjerr në pah veçoritë e produktit që përbëjnë paketën I-Save nga Volvo, me efikasitet të karburantit, duke përfshirë motorin e përbërë turbo, I-Shift, I-See, I-Torque, si dhe një dizajn të përmirësuar aerodinamik – të demonstruar në një mënyrë që ju keni kurrë më parë.

Paketa I-Save u prezantua te klientët në vitin 2019 dhe që atëherë ka qenë një sukses në shitje për Volvo Trucks. Karakteristikat e tij të kombinuara mund të grumbullohen në përmirësime në ekonominë e karburantit deri në 13%.

“Ne jemi shumë krenarë për veçoritë e I-Save dhe me këtë histori dashurie duam t’u japim atyre veçorive vëmendjen që meritojnë. Për klientët tanë, I-Save ka arritur të përfaqësojë ekonominë e jashtëzakonshme të karburantit dhe drejtimin e shkëlqyeshëm, dhe shumica e kamionëve Volvo FH që shesim sot janë të pajisur me I-Save.”

Peter Franzén, Menaxher i Motorëve të Produkteve në Volvo Trucks.

Filmi është xhiruar në Kroaci dhe e gjithë ngasja në jetën reale është bërë në kushte të sigurta në një zonë të mbyllur.