Me blerjen e një makine Volvo të re, krahas garancisë standarte 2 vjeçare, ju perfitoni 2 vite ekstra, pra 4 vite garanci në total,

pa asnjë kosto shtesë, ju merrni kujdesin dhe mbrojtjen që meriton makina juaj, në mënyrë që të mbetet aq e përkryer si e re.

Me mendje të qetë për 4 vite.

 

Kontaktoni konsulentin tënd të shitjes për të marrë informacionin më të detajuar rreth garancise shtesë të Volvo Cars.