Cilësi dhe siguri

Me Garancinë e Përjetshme të Pjesëve të Blera nga Klienti, riparimet e kryera në Volvon tuaj janë të mbuluara për defekte në materiale ose montim për aq kohë sa ju zotëroni makinën.

Pak më shumë qetësi mendore

Kur le servisin e autorizuar Volvo të kujdeset për makinen tuaj, automatikisht kualifikoheni për Garancinë e Përjetshme të Pjesëve. Pra, duke i lënë teknikët tanë të riparojnë Volvo tuaj duke përdorur pjesët origjinale të Volvo gjithmonë do t’ju japin pak më shumë qetësi mendore – pavarësisht sa kilometra ju e keni shtyrë atë.

E VLEFSHME VETËM NË SERVISET E AUTORIZUARA VOLVO

Volvo Cars garanton që të gjitha pjesët e instaluara në një servis të autorizuar Volvo do të jenë pa defekte në materiale. Mbulimi përfshin punën për të zëvendësuar pjesën e mbuluar të zëvendësimit. Garancia nuk përfshin aksesorë, pjesë të konsumit ditor. Nuk ka asnjë mbulim për pjesët që kanë nevojë për zëvendësim për shkak të ndonjë ndikimi të jashtëm. Për termat dhe kushtet e plota klikoni më poshtë.