Defenderi i ri bën 110 fluturime në aksion në filmin e fundit të James Bond "No Time To Die" 

LAND ROVER DEFENDER I RI. BË TE GJITHA MARIFETET ME PENGESA

 

DEFENDERI I RI BËN 110 FLUTURIME NË AKSION NË FILMIN E FUNDIT TË JAMES BOND "NO TIME TO DIE"

 

 

Prapa skenave: Shikoni spotin e Defender që paraqet pamjet nga realizimi I filmit duke përfshirë një kërcim 30m https://youtu.be/u7Oc4g_CtZc

              

  • Aftësia e pandalshme: Teknologjia pionere e Land Rover, aftësia për lëvizje dhe qëndrueshmëria ekstreme e bëri Defenderin e ri zgjedhjen natyrale për sekuencën e ndjekjes në No Time To Die
  • VIN 007: 10 Defender u përdorën në bërjen e No Time To Die duke përfshirë Defenderin e shtatë të ndërtuar VIN 007
  • Në kërkesë: Që nga inagurimi i Defenderit të ri në Shtator 2019, Land Rover ka parë një interes të paparë në kërkesë për modelit të ri dhe ka tejkaluar furnizimin. Pronarët krenarë do të marrin çelësat e tyre nga Pranvera 2020.
  • Porosit Defenderin tënd njësoj si tek No Time To Die: at landrover.com/Defender
  • No Time To DieNë kinema në Prill 2020

17 Shkurt 2020, Whitley, UK: Reklama televizive e Land Rover për Defenderin e ri tregon aftësinë e tij në terrene të ashpra. Reklama përmban një vështrim ekskluziv, në prapaskenë, se çfarë të presësh nga Defenderi i ri në No Time To Die.

 

 

 

Pamjet e provës të përfshira në reklamë tregojnë Defenderin e ri që nisi në ajër.

Defenderat janë vënë në prova të mëtejshme ekstreme pasi automjeti drejtohet me shpejtësi të lartë përmes kënetave dhe lumenjve.

 

Sekuenca e ndjekjes në No Time To Die u drejtua nga koordinatorët e marifeteve, Lee Morrison duke punuar së bashku me fituesin e Oskarit për efektet speciale, mbikëqyrësi i automjeteve të aksionit Chris Corbould.

 

Lee Morrison deklaroi: "Ne e shtyem Defenderin më shumë se sa besonim se mundej për të gjeneruar adrenaline maksimale, dhe t'u japim fansave një pasqyrë në sfidën e pa kompromis për të prodhuar një sekuencë të jashtëzakonshme të ndjekjes, të cilën ju mezi mund ta shikoni në “No Time To Die”

 

Nick Collins, drejtori i linjës së automjeteve Land Rover Defender tha: "Krijuam një standard të ri testimi për Defender, më sfiduesin që kemi pasur ndonjëherë dhe unikë për këtë automjet. Fuqia fizike dhe qëndrueshmëria maten nga një numër i testeve të ndryshme duke përfshirë një provë të kërcimit të urës e cila na dha besim për të ofruar atë që skuadra e marifeteve që duhet për të krijuar për No Time To Die, pa asnjë modifikim në strukturën e trupit përveç instalimit të një kafazi rrotullues

 

Vendosja e këtyre automjeteve përmes ritmeve të tyre ishte frymëzuesja Xhesika Hawkins, e cila Morrison zgjodhi nga Seria e Formulës 3 W pasi zbuloi potencialin e saj dhe ai nuk harxhoi asnjë sekondë për ti dhënë asaj mundësine për tu shfaqur në No Time To Die, pjesmarrja e saj e parë në film. Xhesika komentoi: "Nuk ka më emocionuese se sa të jesh një shofere marifetesh në një film të James Bond dhe është nder të jesh pjesë e këtij filmi të pabesueshëm duke ngarë Defenderin e ri. "

 

Services

07 July 2015
14 January 2015
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

About Mektrin

29 September 2017
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

Address & Contacts

LinkedIn  
Address: Highway Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Phone:
+355 69 7050800
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.