Na kontaktoni

Ne mirëpresim reagimin dhe komentet tuaja

A keni pyetje apo komente për ne? Do të donim t'i dëgjonim ato! Plotësoni formularin dhe ne do të pergjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse keni nevojë për ndihmë në çdo aspekt të procesit të blerjes, mos hezitoni të na kërkoni. Përfaqësuesit tanë do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë në çdo mënyrë. Me anë të postës elektronike, telefonit ose personalisht, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar të merrni shërbimin që meritoni.

 

 

Services

07 July 2015
14 January 2015
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

About Mektrin

29 September 2017
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

Address & Contacts

LinkedIn  
Address: Highway Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Phone:
+355 69 7050800
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.