Me dizajn sportiv dhe qëndrim të fuqishëm muskulor, Range Rover Sport

është projektuar për të krijuar një eksperiencë tërësisht tjetër.

Përfito nga oferta momentale e limituar, bëje tëndin për 33,900€

Mektrin Motors, përfaqësuesi zyrtar dhe i vetëm në Shqiperi i markave Britanike.