Karakteristika te pergjithshme Kazane

te montuar mbi  Tata  XENON 2.2 Dicor 16v (turbodiesel common rail me inieksion direkt)

• Strukture celiku te cilesise se larte.

• Sistem i ngritjes me pompe elektrohidraulike.   

• Komandim me pult dhe stakues baterie.                       

• Kazan ne celik Sp. 2,5 mm me taban te limuar dhe fashat anesore te nje trupi pa saldime

Kazan me ngritje trilaterale

Mektrin Motors ju ofron marrjen me leasing (qera te kredituar) per automjete te cilat mund ti perdorni per nje periudhe te caktuar, duke bere nje pagese mujore vetem per pjesen e financimit Ajo ju jep mundesine klienteve te kene gjithmone nje automjet te ri, duke mos vene asgje si kolateral. Ne ju ofrojme mundesi blerje dhe shlyerje te optimizuara sipas profilit apo kerkesave tuaja specifike. partneret tane per kete sherbim jane shoqerite financiare qe operojne ne tregun tone; Credins Leasing, Landes Lease, Partner Leasing, Raiffeisen Leasing, Soge Lease, Tirana Leasing.

Faqja 5 di 5

Rreth Mektrin

29 Shtator 2017
28 Janar 2013
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012

Adresa & Kontakte

LinkedIn

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Xhafzotaj, Durres
2000 Albania

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:   +355 69 70 50 800