Tek Volvo Cars, diversiteti dhe përfshirja janë një pjesë thelbësore e kulturës së kompanisë. Këto vlera ndahen në të gjithë kompaninë dhe informojnë gjithçka që bën. Suksesi i Volvo Cars është i bazuar në forcën dhe pasqyrat e marra nga prejardhje, perspektiva dhe përvoja të ndryshme.

Ky mentalitet përshkon gjithashtu qasjen e kompanisë ndaj sigurisë dhe është një arsye e rëndësishme për udhëheqjen e Volvo Cars për sigurinë. Kur inxhinierët e sigurisë së kompanisë punojnë për të zhvilluar makinat më të sigurta të mundshme, ata gjithmonë synojnë t'i bëjnë makinat tona po aq të sigurta për të gjithë, femra ose meshkuj, dhe të përqëndrohen në ato grupe më të rrezikuara.

 

Volvo Cars sot zbulon versione të rifreskuara të sedanit S90 dhe modeleve V90 / V90 Cross Country, duke përfshirë një dizajn të jashtëm të rafinuar dhe një sistem të ri dhe më të mirë nga Bowers dhe Wilkins.

 

 

Në një azhornim më të gjerë të portofolit, opsionet të fuqisë mild hibride prej 48 volt janë tani në dispozicion në çdo model Volvo, duke rritur më tej ofertën e elektrifikimit të kompanisë.

 

Faqja 1 di 9

Rreth Mektrin

29 Shtator 2017
28 Janar 2013
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012

Adresa & Kontakte

LinkedIn

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Xhafzotaj, Durres
2000 Albania

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:   +355 69 70 50 800