Rezervo test drive
 1. Test-Drive me makinën e ëndrrave tuaja…


  Mektrin Motors ju ofron mundësine e kryerjes së Test-Drive me automjetin tuaj të ardhshëm, duke përjetuar të gjithë adrenalinën e guidës dhe detajet e automjetit. Të gjitha modelet Jaguar, Land Rover, Volvo apo mjetet tona të përdorura, po ju presin ju për ti testuar. Plotësoni të dhënat e mëposhtme, rezervoni takimin në orarin më të përshtatshëm për ju, dhe skuadra Mektrin Motors do t’ju kontaktojë në cast….
 2. Te dhenat e mjetit
 3. Marka(*)
  Please type your full name.
 4. Modeli(*)
  Invalid email address.
 5. Viti prodhimit(*)
  Invalid Input
 6. Data e ardhjes(*)
  Invalid Input
 7. Ora e ardhjes(*)
  Invalid Input
 8. Opsione & Komente
  Invalid Input
 9. Te dhenat tuaja
 10. Emri juaj(*)
  Invalid Input
 11. Numri telefonit(*)
  Invalid Input
 12. E-mail juaj(*)
  Invalid Input

Services

07 July 2015
14 January 2015
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

About Mektrin

29 September 2017
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

Address & Contacts

LinkedIn  
Address: Highway Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Phone:
+355 69 7050800
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.