Previous Next

Udhetoni me Volvo V40 me qera. Ky mjet eshte jashtëzakonisht praktike. Mbështetja e ulët e saj sportive dhe qëndrimi i gjerë sigurojnë që V40 të bëjë një përshtypje të mrekullueshme.

Services

07 July 2015
14 January 2015
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

About Mektrin

29 September 2017
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

Address & Contacts

LinkedIn  
Address: Highway Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Phone:
+355 69 7050800
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.