Merr kontrollin këtë dimer

AutoSock është një alternativë e zinxhirëve të gomave, e lehtë për tu montuar, shkurton kohë dhe në vetëm 5 minuta je gati për të vazhduar udhëtimin tënd.

 

 

Përpara se të nisesh në një udhētim në një terren jo të favorshëm për gomat e tua, sigurohu që të marrësh me vete #autosock, zgjidhja ideale për të zëvëndësuar zinxhirēt e besdisshëm. Në vetëm 5 minuta montim, ti je gati për të vazhduar udhëtimin tënd.
Merr “çorapet” e tua nga 79€

Autosock përshtatet për çdo model makine si dhe për kamiona, autobuze etj.
Kontakto dhe rezervo në numrat: +355697070997 dhe +355697083778

 

 

Services

07 July 2015
14 January 2015
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

About Mektrin

29 September 2017
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

Address & Contacts

LinkedIn  
Address: Highway Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Phone:
+355 69 7050800
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.