Tek Volvo Cars, diversiteti dhe përfshirja janë një pjesë thelbësore e kulturës së kompanisë. Këto vlera ndahen në të gjithë kompaninë dhe informojnë gjithçka që bën. Suksesi i Volvo Cars është i bazuar në forcën dhe pasqyrat e marra nga prejardhje, perspektiva dhe përvoja të ndryshme.

Ky mentalitet përshkon gjithashtu qasjen e kompanisë ndaj sigurisë dhe është një arsye e rëndësishme për udhëheqjen e Volvo Cars për sigurinë. Kur inxhinierët e sigurisë së kompanisë punojnë për të zhvilluar makinat më të sigurta të mundshme, ata gjithmonë synojnë t'i bëjnë makinat tona po aq të sigurta për të gjithë, femra ose meshkuj, dhe të përqëndrohen në ato grupe më të rrezikuara.

 

Volvo Cars sot zbulon versione të rifreskuara të sedanit S90 dhe modeleve V90 / V90 Cross Country, duke përfshirë një dizajn të jashtëm të rafinuar dhe një sistem të ri dhe më të mirë nga Bowers dhe Wilkins.

 

 

Në një azhornim më të gjerë të portofolit, opsionet të fuqisë mild hibride prej 48 volt janë tani në dispozicion në çdo model Volvo, duke rritur më tej ofertën e elektrifikimit të kompanisë.

 

Page 1 of 9

Services

07 July 2015
14 January 2015
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

About Mektrin

29 September 2017
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

Address & Contacts

LinkedIn  
Address: Highway Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Phone:
+355 69 7050800
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.